Responsive Menu
Add more content here...


Ce final de an. SCM Zalău, trei meciuri la rând cu echipele de pe podium

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 38 views
A+A-
Reset

În ultimele trei etape din acest an, gruparea zălăuană are parte de un program infernal, urmând să joace cu Minaur Baia Mare, Lotus Băile Felix şi CAO Oradea, echipe care sunt ca şi calificate în play-off-ul Seriei a X-a

Şase etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat, din care trei vor avea loc în acest an, urmând ca ultimele trei runde să aibă loc în luna martie. Până la vacanţa de iarnă, SCM Zalău are un program de foc, având de susţinut meciuri tari cu primele trei clasate. Gruparea zălăuană deschide această serie sâmbătă, de la ora 14.00, când joacă pe teren propriu cu Minuar Maia Mare. După partida cu Minaur, SCM Zalău are o deplasare grea la Lotus Băile Felix în etapa a XIV-a, care este programată în data de 27 noiembrie, iar în ultimul meci din acest an, pe 4 decembrie, echipa antrenată de Dorin Toma va primi vizita celor de la CAO Oradea.

Practic, SCM Zalău îşi joacă în aceste jocuri ultima şansă de a prinde play-off-ul, în faţa unor grupări tari, care sunt ca şi calificate în faza superioară a campionatului. “Programul este dificil, dar vom încerca să scoatem cât mai multe puncte. Vom lua  fiecare meci în parte, iar prima dată ne gândim la partida cu Minaur, unde vom încerca să scoatem cât de mult din acest joc”, spune antrenorul Dorin Toma.

La cum arată situaţia din clasament, SCM Zalău pare să ducă o luptă pentru calificarea în play-off cu Someşul Dej, echipă aflată pe locul 4, care are patru puncte mai mult decât SCM Zalău. De un program mult mai uşor are parte Someşul Dej, care în aceste trei runde joacă cu CFR Cluj II, CSM Satu Mare şi Luceafărul Oradea, echipe mai slab clasate. În ultimele trei etape din retur, care au loc în martie, SCM Zalău va înfrunta pe CFR Cluj II, Someşul Dej şi Luceafărul Oradea. În ultimele trei etape din acest an, SCM Zalău îşi joacă şansa de a prinde play-off-ul în Seria a X-a. Zălăuanii sunt la patru puncte de locul 4, iar o eventuală calificare în faza superioară poate fi obţinută doar în cazul unor rezultate bune cu primele trei clasate.

“Întâlnim primele trei clasate şi sper ca în aceste meciuri jucătorii să aibă o răbufnire de orgoliu şi să scoatem maxim din cele trei jocuri. Practic, în aceste trei meciuri în joc este obiectivul echipei. Dacă vom intra în play-off, se mai pot regla lucrurile ţinând cont de faptul că se joacă tur-retur-tur şi mai putem spera la locurile de baraj.Sper să nu se mai facă greşelile care s-au făcut în meciurile trecute, iar gradul de mobilizare să fie cât mai mare”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment