Responsive Menu
Add more content here...


Eveniment de marcă la Zalău. Peste 400 de karateka au încins tatamiul la Campionatul Naţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Nu mai puţin de 420 de sportivi de la 33 de cluburi din ţară au fost prezenţi la Zalău cu ocazia Campionatului Naţional de Copii la karate tradiţional. Sălajul a fost reprezentat de trei cluburi, cele mai bune rezultate fiind obţinute de către copiii de la SCM Zalău


Timp de două zile, Sala Sporturilor din Zalău a fost gazda Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru copii. Competiţia a fost organizată de către SCM Zalău, sub egida Federaţiei Române de Karate Tradiţional. Nu mai puţin de 420 de sportivi de la 33 de cluburi din ţară s-au calificat la această ediţie, toţi participând cu scopul de a obţine o medalie. Judeţul Sălaj a fost reprezentat de către trei cluburi.

Este vorba de SCM Zalău, CS Seiko, la ambele antrenor fiind Călin Marincaş şi CS TerraKid Zalău, unde antrenor este Iulia Cliţan. De precizat este faptul că TerraKid a participat cu sportivii noii secţii de la Jibou, toţi aflându-se la debutul unei competiţii de asemenea anvergură.

Sportivii de la SCM Zalău au reuşit să obţină cele mai bune performanţe, urcând de mai multe ori pe podium, atât în probe individual, cât şi la echipe.

“Este pentru prima dată când am organizat un eveniment de o asemenea anvergură. Am avut emoţii pentru că mi-am dorit ca totul să iasă bine, iar competiţie să fie, dacă se poate, perfectă din punct de vedere al organizării. Ne-am dorit să mai schimbăm câteva lucruri referitor la organizare. Întotdeauna, părinţii au făcut ce au făcut şi într-un fel sau altul au intrat pe suprafaţa de competiţie. Şi la această ediţie am reuşit. Clubul SCM a pus la dispoziţie firma de pază Meseşul, căreia ţin să-i mulţumesc pentru ajutor. Competiţia s-a desfăşurat normal, iar spectatorii au rămas în tribune şi doar cei avizaţi s-au aflat pe suprafaţa de concurs”, ne-a declarat Călin Marincaş.

Organizatorii au primit un feedback pozitiv, în special pentru schimbarea reuşită cu accesul persoanelor pe tatami. S-a intrat în normalitate, iar Călin Marincaş speră ca acesta să fie începutul, iar după Naţionalele de la Zalău, această regulă să fie respectată şi la competiţiile următoare.

“S-a intrat în normalitate şi sper ca la următoarele competiţii să se respecte această regulă, iar spectatorii să rămână în tribună. Mulţumesc părinţilor voluntari care s-au implicat la organizare, pentru că fără ajutorul lor nu ieşea totul atât de bine. Mulţumecsc şi domnului primar, domnului director, dar şi sponsorilor Boglar Champ, Briliant pentru sprijinul acordat”, a mai spus Călin Marincaş.

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a fost prezent la deschiderea evenimentului, Primăria Zalău fiind sponsorul principal al celor de la SCM Zalău. Să menţionăm şi faptul că familia Nemeti de la Boglar Champ a oferit un mic cadou pentru toţi antrenorii cluburilor în semn de apreciere pentru toată munca depusă.

11 copii de la TerraKid au debutat în finală

CS TerraKid Zalău a calificat nu mai puţin de 11 sportivi la finala de la Zalău. Copiii sunt de la secţia de la Jibou, secţie deschisă recent de clubul condus de Remus Cliţan. După prestaţiile de senzaţie de la Campionatul Zonal de la Oradea, emoţiile şi-au spus cuvântul la Zalău. Însă, au făcut cinste clubului sportivii Horea Inceu, Anabella Ciurbe, Daria Vereş, Lakatos Bogdan, Dragoş Strunga, Lakatos Darius, Antonio Noje, Kara Demian, Ştefan Petruţ, Rodica Ciascai şi Dora Popa.

“Cei 11 s-au calificat de la Campionatul Zonal care a fost la Oradea, la Campionatul Naţional de la Zalău. A fost primul campionat naţional pentru grupa de sportivi de la Jibou. Emoţiile au fost foarte mari, dar cei de la Jibou mereu sunt uniţi şi au stat să îşi facă galerie unul celuilalt şi îşi ţineau pumnii strânşi. A fost foarte frumos pentru mine ca antrenor să îi văd aşa ca o echipă unită”, ne-a spus Iulia Cliţan, antrenorul de la TerraKid.

Rezultate SCM:

1.Marincaş Cezara

Loc 1 kata echipe

Loc 3 kata individual

2. Sereş Iris

Loc 1 kata echipe

3. Pup Elena

Loc 1 kata echipe

4. Drăgan Andrei

Loc 2 kata echipe

5. Sacota Sara

Loc 3 kata individual

6. Csoka Erik

Loc 2 kata echipe

7. Szocs Botond

Loc 2 kata echipe

8. Onofreiciuc Luca

Loc 4 kata echipe

9. Negrean Darius

Loc 2 kata echipe

10. Brudaşcă Sebastian

Loc 2 kata echipe

11. Pintea Ştefan

Loc 4 kata echipe

12. Erdei Victor

Loc 2 kata echipe

13. Tuns Maia

Loc 3 kata echipe

14. Ştefan Florian

Loc 4 kata echipe

15. Pop Carina

Loc 3 kata echipe

16. Denes Csenge

Loc 3 kata echipe

Loc 3 kumite individual

17. Szabo Csongor

Loc 2 kata echipe

18. Szigyarto Idris

Loc 2 kata echipe

19. Jeler David

Loc 4 kata individual

Loc 2 kata echipe

You may also like

Leave a Comment