Responsive Menu
Add more content here...


Cinci clasări pe podium la Campionatul Naţional de Karate Shotokan pentru karateka şimleuani

by Sportul Salajean
0 comment 41 views
A+A-
Reset

Sportivi pregătiţi de Gheorghe Pop au obţinut patru locuri trei şi un loc doi la ultima ediţie de Campionat Naţional de Karate Shotokan, desfăşurat la Tg. Secuiesc


“În perioada 25 – 27.03.2022, în Sala Polivalentă din Tg. Secuiesc s-a desfăşurat ediţia din acest an a Campionatului National de Karate Shotokan- Comisia W.S.F.

Gazdele acestei acţiuni au fost C.S.Tanko din Tg. Secuiesc şi C.S.Mikado din Covasna, cluburi care au asigurat logistica, o sală de sport modernă şi spaţioasă.

Din Şimleu Silvaniei a participat la acest eveniment o delegaţie formată din patru sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor şi Clubul Sportiv Omega însoţiţi de subsemnatul.

Sportivii noştri s-au întors acasă cu cinci medalii, astfel:

– Szilaghi Andreea   – loc III Kumite Shobu Ippon, juniori feminin + 59 kg.

                                 – loc III Kumite Shobu Nihon, juniori feminin + 59 kg.

– Cherecheş Marius – loc III Kumite Shobu Ippon, cadeţi masculin – 70 kg.

                                 – loc III Kumite Shobu Sanbon, cadeţi masculin – 70 kg.

– Gal  Nicolae          – loc II Kumite Shobu Nihon, juniori masculin +76 kg.

– Şumălan Denis      – loc IV Kumite Shobu Ippon, cadeţi masculin -63 kg, evoluţie bună având în vedere că se află pentru prima dată la un concurs naţional.

Au participat 164 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară, care s-au întrecut în probe de kata şi kumite individual şi echipe, dar şi probă mixtă Kanse Shiai, ultima determainând sportivii să performeze atât la kata cât şi la kumite.

Prezenţa pe podium asigură sportivilor accesul în lotul României care în luna mai se deplasează în Bulgaria la Campionatul European de Karate Shotokan al W.S.F.

Aduc mulţumiri părinţilor celor patru sportivi, pentru efortul financiar oferit, în vederea participării la acest campionat.

Sperăm să beneficiem de sprijin financiar din partea autorităţilor locale din Şimleu pentru a putea face deplasarea în Bulgaria cu cel puţin trei sportivi.

Felicitări sportivilor noştri şi succes în continuare!!!”

Prof. POP Gheorghe

You may also like

Leave a Comment