Responsive Menu
Add more content here...


Calificarea în play-off, obiectivul de primăvară la CS Barcău Nuşfalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Aflată pe locul 5, la patru puncte de AS Chieşd, gruparea de pe Valea Barcăului se concentrează pe cele 9 etape din sezonul regulat şi vrea calificarea în play-off, unde să poată juca cu echipele ce se bat la titlu


Deşi are infrastructură şi condiţii mult peste nivelul Ligii a IV-a, CS Barcău Nuşfalău nu a bifat performanţe notabile şi niciodată nu a reuşit să devină campioană. Au reuşit în schimb juniorii, care au devenit campioni de 10 ori în ultimii 12 ani şi au avut performanţe şi în fazele superioare ale campionatului de juniori A1.

Mai mereu, CS Barcău şi-a propus să lupte la primele locuri şi acest obiectiv şi l-a fixat şi în vară. Începutul a fost bun, iar în primele patru etape, CS Barcău a reuşit trei victorii şi o remiză.

A urmat o înfrângere la Chieşd,  dar Nuşfalăul a trecut peste acest insucces şi a reuşit rezultate bune, chiar şi cu echipele care se bat la titlu. Astfel, echipa pregătită în tur de Adrian Damian a reuşit să obţină un punct în deplasarea de la Sportul Şimleu şi a remizat şi pe teren propriu, în partida cu Rapid Jibou.

Ultimele meciuri din sezonul de toamnă au fost mai dificile, chiar şi cu adversari din a doua parte a clasamentului.

Asta din cauza problemelor de lot care au apărut după ce mai mulţi jucători au plecat la muncă în străinătate. În aceste condiţii, CS Barcău s-a împiedicat pe teren propriu de AS Ileanda, cu care a reuşit doar un egal, iar în ultimul joc a pierdut în deplasarea de la Someşul Someş Odorhei şi a încheiat prima parte a campionatului pe locul 5.

“Una dintre cauzele pentru care suntem doar pe locul 5 a fost lipsa efectivului din ultimele meciuri. Cu echipele mari am ştiut să ne adunăm şi să ne mobilizăm, însă cu echipele mici, pe final de tur, ne-am prezentat cu un lot subţire. Şase-şapte jucători au plecat în străinătate de prin luna noiembrie. Nu ne-a mulţumit ce am reuşit în tur, dar ţinând cont că am avut cea mai tânără echipă din campionat, cu 6 – 7 juniori titulari meci de meci, am reuşit totuşi câteva rezultate bune, în special cu Sportul Şimleu şi cu Rapid Jibou”, a spus Adrian Damian.

Întreaga retrospectivă despre parcursul din tur al CS Barcău Nuşfalău, în ziarul Sportul Sălăjean din 19 februarie.

You may also like

Leave a Comment