Responsive Menu
Add more content here...


Bornă importantă atinsă de Liviu Antal în Liga 1

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Fotbalistul din Şimleu Silvaniei a ajuns la 200 de meciuri jucate în prima ligă a României. Al 200-lea meci s-a consemnat în etapa a IV-a, la partida dintre FC Botoşani şi UTA


Partida dintre FC Botoşani şi UTA, din cadrul etapei a IV-a a însemnat  un moment important pentru Liviu Antal, care a bifat meciul cu numărul 200 în Liga 1.

Fotbalistul şimleuan a fost rezervă la acest meci, însă a intrat în minutul 65. La scorul de 2 – 0, Antal a avut un şut bun pe care portarul Pap l-a reţinut.

În final, FC Botoşani s-a impus cu 2 – 1, iar Liviu Antal nu a avut ocazia să celebreze meciul cu numărul 200  în Liga 1 cu un rezultat pozitiv.

La final de meci, fotbalistul şimleuan a fost felicitat şi de antrenorul său, Laszlo Balint, pentru cifra rotundă pe care a bifat-o în prima ligă.

“Felicitări, să fie sănătos, să aibă cât mai multe sezoane de-acum înainte şi cât mai multe meciuri pe prima scenă. Este un jucător important pentru noi”, a spus antrenorul de la UTA.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a mai jucat în Liga 1 pentru Oţelul Galaţi, în perioada 2009 – 2012, la FC Vaslui, în perioada 2012 – 2014, la Pandurii Tg. Jiu în sezonul 2016 – 2017, iar la CFR Cluj a evoluat o  jumătate de sezon în 2017.

Cele mai multe meciuri în prima ligă le-a bifat în tricoul celor de la Oţelul Galaţi, cu care în 2011 a devenit campion al României. Antal a avut o perioadă excelentă şi la FC Vaslui, în sezonul 2013 – 2014, când a fost golgheterul Ligii 1 cu 15 reuşite.

În perioada 2017 – 2020, şimleuanul a jucat în Lituania, la Zalgiris, unde a fost cel mai bun jucător. A fost  golgheterul echipei astfel că în nici trei ani a marcat peste 50 de goluri pentru Zalgiris în toate competiţiie.

Are în palmares titlul, cupa, dar şi Supercupa în Lituania cu Zalgiris, echipă de  care s-a despărţit în iarnă, când a ales să vină la UTA. Pentru gruparea din Arad, Liviu Antal are 24 de meciuri în Liga 1, reuşind în sezonul trecut şi trei goluri.

“Mă bucur că am ajuns la 200 de prezenţe în Liga 1, sper să continui cu prestaţii bune pentru echipa mea. Cred că în prima repriză nu am jucat rău, dar ne-au lipsit golurile. Apoi, am luat goluri pe greşeli individuale, dar trebuie să învăţăm şi să câştigăm următorul meci”, a spus Liviu Antal pentru Sport Arad.

You may also like

Leave a Comment