Responsive Menu
Add more content here...


AS Creaca Jac ţine aproape de liderul Seriei Est

by Sportul Salajean
0 comment 17 views
A+A-
Reset

În confruntarea cu Meseşul Treznea, gruparea din Jac a avut unele emoţii, dar până la urmă a câştigat cu 4 – 3. Cu această victorie, AS Creaca Jac rămâne la un punct de liderul Olimpia Rus. Gruparea de pe Someş a avut un meci mult mai uşor cu ACS Tihău, de care a trecut cu scorul de 7 – 1

Este luptă mare pentru câştigarea Seriei Est din Liga a V-a, unde Olimpia Rus şi AS Creaca Jac sunt despărţite de un singur punct. Ambele echipe au câştigat în etapa a XX-a, iar suspansul continuă.

Olimpia Rus nu a avut nici cea mai mică emoţie şi a trecut cu 7 – 1 de  ACS Tihău. În schimb, urmăritoarea sa, AS Creaca Jac a avut emoţii în partida de pe teren propriu cu Meseşul Treznea.

Până la urmă, gruparea condusă de Samir Sabou s-a impus cu 4 – 3 şi rămâne în cărţi pentru primul loc. Olimpia Rus rămâne cu prima şansă, mai având şi un meci restanţă. Primele două clasate se vor întâlni în penultima rundă, meciul urmând să aibă loc la Rus.

A treia clasată în Seria Est este Unirea Mirşid, care are cinci victorii consecutive. Ultimul succes al echipei condus de Călin Bereschi a fost obţinut în partida de la Popeni, cu Dumbrava Ciocmani, de care Unirea a trecut cu 3 – 1.

În preajma podiumului rămâne Agronova Dragu care şi-a asigurat fără probleme cele 3 puncte în partida cu ultima clasată, Recolta Agrij. Pe 5 a rămas Dumbrava Ciocmani, iar Viitorul Băbeni a ratat şansa de a se apropia de rivala din comună, după ce a obţinut doar un egal acasă cu Cetatea Almaşu.

Unirea Sălăţig a bifat a 8-a victorie din acest campionat. A fost un succes confortabil cu Năprădeana Năpradea, în poarta căreia, Unirea a marcat nu mai puţin de patru goluri.În duelul condaşelor, Someşul Gâlgău a adăugat 3 puncte după partia cu Cetatea Buciumi, dar rămâne doar pe locul 13, cu 15 puncte acumulate.

Rezultatele din etapa a XX-a:

Agronova Dragu – Recolta Agrij 3 – 0

Unirea Sălăţig – Năprădeana Năpradea 4 – 0

Olimpia Rus – ACS Tihău 7 – 1

Viitorul Băbeni – Cetatea Almaşu 1 – 1

Someşul Gâlgău – Cetatea Buciumi 3 – 0

AS Creaca Jac – Meseşul Treznea 4 – 3

Unirea Mirşid – Dumbrava Ciocmani 3 – 1

Etapa a XXI-a se dispută după programul:

Dumbrava Ciocmani – AS Creaca Jac – sâmbătă, ora 16.00

Cetatea Almaşu – Olimpia Rus – duminică, ora 12.00

Viitorul Băbeni – Someşul Gâlgău – duminică, ora 14.00

Năprădeana Năpradea – Agronova Dragu – duminică, ora 14.00

Recolta Agrij – Cetatea Almaşu – duminică, ora 14.00

ACS Tihău – Unirea Mirşid – duminică, ora 17.00

Meseşul Treznea – Unirea Sălăţig – duminică, ora 17.00

You may also like

Leave a Comment