Responsive Menu
Add more content here...


Arnold a ieșit cu bine, după o operație de peste 7 ore

by Călin ONICAŞ
2 comments 20 views
A+A-
Reset

Jurnalistul din Zalău a suferit a treia operaţie, cea mai importantă, în care organele afectate de tumoarea agresivă cancerigenă au fost scoase, iar medicii de peste Ocean i-au reconstruit un esofag nou. Va urma recuperarea, iar mai apoi curele de chimioterapie


Azi noapte, în jurul orei 2:30, jurnalistul au fost dus la radiologie, iar în jurul orei 3:30 a fost transferat la terapie intensivă, unde va rămâne în următoarele ore.

Conform celor spuse de Anca – soţia lui Arnold, intervenţia a fost dificilă, dar medicii au spus ca totul a decurs cum si-au propus.

Astfel, doctorii de peste Ocean i-au scos organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag, după care a fost reconstruit esofagul.

Urmează o perioadă grea de recuperare de aproximativ 2 săptămâni, în care Arny va fi alimentat doar pe nas.

Ulterior, vor urma procedurile de chimioterapie de 6 săptămâni, în care se va merge zilnic la radiaţii.

“Dumnezeu e bun şi mare. A fost alături de Arni, de noi, în această grea încercare. Ne-a trimis medici şi oameni minunaţi, care să ne ajute atât financiar, cât şi moral şi spiritual. Nu putem decat să vă mulţumim din suflet şi fie ca bunul Dumnezeu să vă răsplătească înzecit binele pe care ni l-aţi făcut. Aşteptăm ca Arni să se treazească din anestezie şi să se recupereze cât mai repede. În timpul operaţiei, i-au fost scoase tumoarea agresivă cancerigenă şi organele afectate de cancer: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag. Acestea au fost extirpate şi s-a realizat reconstrucţia de esofag”, a spus Anca Schlachter.

Să precizăm faptul că în acest moment s-a strâns suma de 70.000 de dolari, iar oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să fie, în continuare, alături de familia greu încercată.
Pe această cale, familia lui Arny le mulţumeşte tuturor celor care au donat şi s-au implicat în organizarea evenimentelor de susţinere a lui Arnold.

Prima intervenţie chirurgicală la care a fost supus a costat 100 de mii de dolari, iar la cea de a doua se aşteaptă încă evaluarea operaţiei, după care se va comunica suma.

În continuare, puteţi fi alături de Arny prin participarea la evenimentele caritabile care se vor desfăşura în următoarea perioadă.

Salvarea vieţii lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implică-te şi tu pentru a-i da o şansă la viaţă!


Donează aici pentru Arnold Schlachter:

IBAN CONT LEI:RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău
COD SWIFT: RZBRROBU
Se pot face donatii si prin PayPal la:
ancaveronicaschlachter@gmail.com


You may also like

2 comments

Alin 23 February 2019 - 14:22

Și acum sa începem sa facem campanii și pentru oamenii nevoiași și bolnavi, pt copiii bolnavi de cancer…

Reply
Aaa 23 February 2019 - 14:24

Și acum sa începem sa facem campanii pt oamenii bolnavi nevoiași, pt copiii bolnavi de cancer…

Reply

Leave a Comment