Responsive Menu
Add more content here...


Apele s-au liniştit la SCM Zalău. “Victoria de la Oradea ne deschide un nou drum. Să fim toţi uniţi şi să ne susţinem unii pe alţii”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

După trei înfrângeri consecutive, SCM Zalău s-a deblocat cu victoria de la CAO, pe care a obţinut-o într-un mod categoric. Antrenorul a remarcat atitudinea pozitivă şi orgoliul jucătorilor săi care au arătat că faţa echipei nu este cea din meciurile cu Sportul Şimleu, Minaur sau Lotus Băile Felix. George Zima vrea ca până în pauza de iarnă să ducă SCM Zalău în zona locurilor de baraj dar pentru asta are nevoie de liniştit şi de unitate la echipă

SCM Zalău a arătat o altă faţă în partida de la CAO Oradea. După trei înfrângeri la rând, zălăuanii s-au deblocat cu o victorie categorică, marcând cinci goluri într-o deplasare, tocmai la echipa care înaintea etapei era pe locul 2.
Succesul obţinut cu scorul de 5 – 2 reflectă cât de determinaţi au fost zălăuanii şi au arătat că faţa echipei nu este cea din meciurile cu Sportul Şimleu, Minaur sau Lotus Băile Felix.

“Am venit după trei înfrângeri şi am mizat foarte mult pe orgoliul jucătorilor şi pe dorinţa lor de a arăta că putem regla lucrurile. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, iar acest lucru reflectă şi rezultatul, dar şi jocul bun pe care l-am făcut.Am avut atitudine, iar în momentele grele când am fost dominaţi am reuşit să tratăm cu maturitate jocul”, ne-a declarat George Zima.

Cu victoria de la CAO, SCM Zalău a urcat pe locul 5. Gruparea de sub Meseş este la două puncte în spatele ocupantei locului 4 – poziţie ce duce în play-off – şi la şase puncte de CS Lotus Băile Felix, ocupanta locului 2, poziţie ce duce la barajul de promovare.

Au mai rămas de jucat nouă etape până în pauza de iarnă, iar până atunci, George Zima vrea să ducă SCM Zalău în zona locurilor de baraj. Pentru asta, antrenorul spune că la echipă este nevoie de linişte şi de unitate.

“Este o victorie importantă mai ales ca şi moral. Jucătorii şi toţi cei din club erau cu moralul la pământ, iar cu acest succes sperăm să se deschidă un nou drum. Să începem o nouă etapă, să fim toţi uniţi, să ne susţinem unii pe alţii şi atunci când va fi greu, iar până în iarnă să reglăm situaţia din clasament.Ar fi ideal să ajungem în primele două locuri până în pauza de iarnă, dar să nu uităm că mai sunt multe jocuri. Important să ajungem pe podium şi vom vedea în play-off ce putem face”, a spus George Zima.

You may also like

Leave a Comment