Responsive Menu
Add more content here...


Antrenor surpriză la Zimbor. Ghiocel Brînduşe vine să ducă Rapidul pe podium

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 147 views
A+A-
Reset

Pe finalul turului de campionat, Ghiocel Brînduşe şi-a încheiat “conturile” cu ACS Ardealul Crişeni şi a devenit un antrenor liber. Însă, nu pentru mult timp. Jibouanul s-a remarcat ca şi antrenor în fotbalul sălăjean după perioadă, scurtă ce-i drept, petrecută la SCO Jibou. Într-un timp foarte scurt, Ghiocel a reuşit să formeze un lot competitiv, format în mare parte din tineri, cu care a reuşit să termine pe podium în Liga a IV-a.

Însă, în urma unor neînţelegeri, a plecat de la SCO Jibou, iar în vara trecută a ajuns pe banca tehnică a celor de la ACS Ardealul Crişeni. Aici, experienţa sa a fost şi mai scurtă şi după doar 4 luni de colaborare, cele două părţi s-au despărţit.

Antrenorul a rămas liber, însă, nu pentru mult timp. Din câte se pare, ar fi avut două oferte de la alte echipe din Liga a IV-a, dar jibouanul s-a decis chiar înainte de sărbători şi din returul campionatului va fi noul antrenor al echipei Rapid Zimbor.

Mutarea a fost confirmată de către Gabriel Mureşan – primarul comunei Zimbor şi, în acelaşi timp, conducătorul echipei de fotbal. Pentru returul de campionat, la Zimbor se doreşte formarea unui nucleu, pentru ca din sezonul viitor, ambiţiile echipei să crească.

“Îl cunosc pe Ghiocel ca fiind un om serios. Am jucat împreună la Rapid Zimbor în perioada bună a echipei din anii trecuţi. Este un om serios şi care face treabă şi tocmai de aceea am apelat la serviciile lui. Avem nevoie de seriozitate la echipă. Băieţii sunt foarte încântaţi de venirea sa. Ghiocel Brînduşe este un antrenor care se pliază pe ceea ce ne dorim noi, adică promovarea juniorilor. Ne dorim să formăm un lot competitiv şi din sezonul viitor să ne luptăm pentru podium”, ne-a declarat Gabriel Mureşan.

În turul de campionat, Rapid Zimbor a reuşit să obţină 6 victorii, suferind şi 7 eşecuri în cele 13 etape disputate. În urma acestui bilanţ, gruparea se află la mijlocul clasamentului, pe locul 7, cu 18 puncte acumulate.

You may also like

Leave a Comment