Peste 60.000 locuri de muncă vacante la nivel național și 120 în Spaţiul Economic European

by Mihai POP
0 comment 34 views
A+A-
Reset

62.406 locuri de muncă vacante la nivel naţional şi 120 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European sunt declarate pentru aceasta săptămână


Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 252 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat(61), operator la fabricarea cauciucului(55), confecţioner articole din textile(23), electrician/electrician auto(21), conducător auto rutier(15), tapiţer(10), mecanic/mecanic auto(10), ambalator(10), sudor(5), expeditor internaţional(4), instalator(4), tehnician electronică(4), îngrijitor clădiri(3), lucrător comercial/vânzător(2), tâmplar(2), ajutor bucătar(2).

Din cele 252 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, 16 joburi sunt pentru persoane cu studii de licenţă(inginer în diferite domenii de activitate, arhitect, proiectant inginer construcţii, şef sector industria prelucrătoare şi specialist îmbunătăţiri procese), iar 236 sunt pentru persoane cu studii medii(operator prelucrare cauciuc, electrician, mecanic, tehnician electronică, tapiţer, ajutor bucătar, conducător auto, muncitor necalificat, etc).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

120 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 120 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor;

Germania – 28 locuri de muncă pentru: tehnician în mecatronică auto (carosier auto); muncitor în producţie; tehnician service; mecatronist; lucrători în producţie – procesare produse din carne; tehnician electronist;

Malta – 20 locuri de muncă pentru: şofer taxi;

Polonia – 19 locuri de muncă pentru: asistent conducere birou; montator construcţii; director vânzări;

Italia – 15 locuri de muncă pentru: asistent medical;

Austria – 5 locuri de muncă pentru: tehnician producţie;

Olanda – 2 locuri de muncă pentru: electrcian; instalator;

Belgia – un loc de muncă pentru:tehnician dentar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

You may also like

Leave a Comment