Responsive Menu
Add more content here...


Accident în lanţ la Zalău produs de un clujean. O tânără de 28 ani a ajuns la spital

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Nefericitul eveniment s-a petrecut în această după-amiază la ieşirea din Zalău spre Cluj-Napoca, în apropiere de Hanul Drumeţilor. Astfel un autoturism Mercedes înmatriculat în Cluj nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un Tiguan. În urma impactului, acesta din urmă a fost proiectat într-o autoutilitară oprită la trecerea de pietoni din zonă


Vineri după-amiază, la ieşirea din municipiu, a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate trei maşini.

Astfel, în timp ce mergea spre casă un bărbat din Cluj-Napoca nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, este vorba despre un Wolsvagen Tiguan condus de un zălăuan în vârstă de 32 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, Tiguanul a fost proiectat într-o autoutilitară, care se oprise să acorde prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea străzii.

Autoturismul aflat la mijloc a fost şifonat în faţă, dar şi în spate, iar pasagera de pe bancheta din spate – o zălăuancă în vârstă de 28 de ani – a suferit răni uşoare.

La faţa locului au venit echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi SMURD.

“Vineri, 17 august a.c., la ora 15.50, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Un bărbat de 62 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Zalău – Cluj-Napoca, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un zălăuan de 32 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla oprit pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor aflati în traversarea străzii. Urmare impactului, pasagera de pe bancheta din spate, din autoturismul condus de zălăuan – o tânără de 28 de ani, a fost rănită uşor”, a mărturisit Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

De precizat că şoferii din cele două autoturisme au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Oricum, politiştii sălăjenii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

You may also like

Leave a Comment