Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMĂ ORĂ. Accident spectaculos în Sălaj, între doi bolizi. GALERIE FOTO


Un Mercedes și un BMW s-au  ciocnit violent vineri după-amiază pe drumul european E81, pe raza comunei Bobota. La faţa locului au intervenit echipaje de la poliţie şi de la ambulanţă


Eveniment rutier s-a produs în jurul orei 13.00, pe drumul European E81, la intersecţia cu drumul judeţean DJ 110B, ce face legăturacu satul Derşida.

Conform martorilor, un autoturism BMW 320 venea de pe un drum lăturalnic. Fără să se fi asigurat, şoferul maşinii a încercat să intre pe E81, dar a fost izbit violent de un autoturism Mercedes, care ar fi rulat pe drumul European în condiţii regulamentare.

Impactul a fost unul puternic, astfel că ambele autoturisme au suferit avarii.

“Conducătorul auto de pe BMW, un sătean din Bobota, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu Mercedesul”, a precizat un martor.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la poliţie şi ambulanţă, iar cei doi şoferi au primit îngrijiri medicale.

Până la urmă, e bine că nu au existat victime, având în vedere că un accident asemănător, care s-a petrecut acum două luni tot în această zonă, s-a soldat cu şapte răniţi.

După aproximativ două săptămâni, una dintre victime – este vorba despre un copil de 7 ani din comuna Măerişte, a decedat la spitalul din Târgu Mureş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj