Responsive Menu
Add more content here...


Un condamnat la închisoare, prins în apropiere de Cehu Silvaniei

by
1 comment 183 views
A+A-
Reset

Tânărul originar din Covasna a avut pe numele său un mandat de arestare emis de către Judecătoria Sfântu Gheorghe


Miercuri, 2 noiembrie, pe raza localităţii Ulciug, localitate care aparţine de oraşul sălăjean, Cehu Silvaniei, a fost depistat un tânăr de 29 de ani, care este originar din Covasna şi care are pe numele său un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis la data de 17 octombrie de către Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Cei care au reuşit să-l descopere au fost poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Crimale, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cehu Silvaniei.

Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea este pe o perioadă de un an şi 11 luni, pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferat în penitenciar, în vederea executării pedepsei.

 

You may also like

1 comment

Bani Online !! 4 November 2016 - 7:58

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z

Reply

Leave a Comment