Responsive Menu
Add more content here...


Un bărbat a ars de viu în propria locuinţă. Incendiul a fost declanşat de o ţigară aprinsă

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Cauza probabilă a evenimentului ar fi fost fumatul în locuri nepermise. Victima este un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Măerişte, care a fost găsit de pompierii militari carbonizat  în propria casă


Tragedie în localitatea Cristelec (comuna Măerişte). Joi seara, un bărbat în vârstă de 53 de ani se uita la TV şi fuma în pat.

Din câte se pare, omul a adormit la un moment dat, iar ţigara aprinsă a căzut şi a declanşat un incendiu de proporţii, deoarece flăcările s-au extins în toată casa.

Într-un târziu, un vecin a observat foc şi fum şi a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri militari de la secţia din Şimleu Silvaniei.

Din păcate, intervenţia lor a fost în zadar, deoarece proprietarul casei era deja carbonizat, iar bunurile din cele trei camere erau scrum.

“Joi seara, la ora 22.37, dispeceratul Isu – Ambulanţă a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Cristelec, iar la faţa locului s-a deplasat Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei. Din nefericire, pompierii au găsit proprietarul (un bărbat de 53 de ani) în casă decedat. Cauza probabilă de incendiu a fost fumatul în locuri nepermise sau neizolate corespunzător”, a precizat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

În urma incendiului, au existat o victimă, dar şi pagube materiale, deoarece au ars aparatura electrocasnică, piese de mobilier şi faţada imobilului.

You may also like

Leave a Comment