Responsive Menu
Add more content here...


Accident la ieşire din Ileanda! Un adolescent de 19 ani a fost grav rănit! GALERIE FOTO

by Eduard FARCAS
0 comment 2.1K views
A+A-
Reset

Un adoelscent în vârstă de 19 ani a fost grav rănit după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie pe DN 1C 


Un tânăr în vârstă de 19 ani a ajuns ieri la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier pe DN 1C, pe raza județului Sălaj.

Adolescentul se afla pe locul din dreapta față al unui autoturism condus de un tânăr de 18 ani. Adolescentul de la volan nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, după care autoturismul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanț.

În urma impactului, tânărul de 19 ani a fost rănit, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital în Jibou. Tânărul de la volan nu a fost grav rănit, acesta primind îngrijiri medicale la fața locului fără să fie nevoie de transportul lui la spital.

”Luni, la ora 14.37, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 1 C, între localităţile Glod şi Ileanda.
În urma accidentului au rezultat două persoane (doi băieţi de 18 şi 19 ani) rănite, una dintre acestea a fost transportată de către un echipaj SMURD la spitalul din Jibou. Pompierii au deconectat bateria autoturismului pentru evitarea producerii unui incendiu”, precizează reprezentanții ISU Sălaj.

Sursa: Someseanul.ro

You may also like

Leave a Comment