Responsive Menu
Add more content here...


Zeci de vitezomani prinşi în doar o zi pe şoselele din Sălaj

by Eduard FARCAS
0 comment 816 views
A+A-
Reset

Poliţiştii au aplicat 26 de amenzi în valoare de peste 10.000 de lei conducătorilor auto prinşi în timp ce conduceau cu viteze excesive prin judeţ


Polițiștii rutieri au intensificat acţiunile pe principalele drumuri naţionale, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru depistarea celor care pun în pericol siguranța traficului, conducând cu viteză excesivă. Zeci de conducători auto au fost sancționați de oamenii legii.

Astfel, ieri, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune pentru a preveni producerea de evenimente rutiere cauzate de șoferii care nu țin cont de limitele legale de viteză.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.435 lei. Alte 43 de sancțiuni, în valoare de 9530 de lei, au fost aplicate conducătorilor auto pentru diferite abateri de la normele rutiere.

Printre cei care nu au respectat regulile de circulaţie se numără şi un clujean de 40 de ani care a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 1C, prin localitatea Bîrsău Mare, cu o viteză de 123 Km/h.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în sumă de 1305 lei. Ca măsură complementară, permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

You may also like

Leave a Comment