Responsive Menu
Add more content here...


15 echipe înscrise până în prezent la Memorialul “Radu Gog”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 137 views
A+A-
Reset

În perioada 6 – 7 ianuarie 2024, ACS Cavalerii va organiza o nouă ediţie a tradiţionalei competiţii caritabile Memorialul Radu Gog. Anul viitor, competiţia va ajunge la cea de-a XVIII-a ediţie. La fel ca şi în anii trecuţi vor avea loc întreceri la trei categorii de vârstă, open, old-boys şi juniori.Până la momentul redactării acestui articol, la old boys erau înscrise doar trei echipe.

Este vorba despre Adicom, Vulturii Dej şi Mobila Şimleu Silvaniei. Însă, înscrierile continuă şi cu siguranţă că până la ora începerii competiţiei, lista echipelor participante va fi ceva mai stufoasă.Aşa cum speră organizatorii că va fi şi la categoria juniori, acolo unde, deocamdată, este înscrisă o singură echipă.
Un interes mult mai mare s-a creat în jurul competiţiei de open.

Până la momentul redactării acestui articol, în competiţie erau înscrise nu mai puţin de 11 echipe. Este vorba despre 94 Generation Jibou, Regina Dacica, TDI, Venus Giurtelec, ASC Rechinii, Brothers Team, Juniorikid, Grand Gym Jibou, Hidroweld, Boldor Florex Hida şi Cetatea Buciumi.

Însă, înscrierile continuă şi aici şi echipele care doresc să participe la acest eveniment caritabil mai au la dispoziţie câteva zile. Pentru moment, multipla câştigătoare a competiţiei, Dia Guard, nu s-a înscris. Cu sprijinul Consiliului Local Zalău şi a conducerii liceului, locaţia va fi aceeaşi, sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.

Important de precizat este faptul că pentru această ediţie va reveni şi tradiţionala licitaţie de tricouri. Mai multe detalii şi înscrieri la numerele de telefon: 0741033239 (Nicu Chiş) sau 0752977882 (Flavius Seiche).

You may also like

Leave a Comment