Prestaţie bună, rezultat nefavorabil pentru jibouanul Augustin Chiş în meciul de kickboxing de la Alba Iulia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Jibouanul Augustin Chiş a luptat la Alba Iulia într-o gală profesionistă de kickboxing chiar înainte de Crăciun. Deşi iniţial trebuia să lupte după reguli semipro, sportivul a luptat după reguli profesioniste împotriva unui sportiv mai experimentat, Luca Chermeş. Cei doi s-au luptat în cadrul galei Cezar Fighting Championship. Sălăjeanul pregătit de Alex Bîgi la SCO Jibou a făcut o primă repriză ireproşabilă, după care în runda a doua a încasat o lovitură de genunchi care i-a spart garda şi l-a accidentat la nas, moment în care s-a şi încheiat lupta.

Chiar dacă a pierdut, prestaţia jibouanului a fost una foarte bună şi l-a mulţumit pe antrenorul său din punct de vedere tehnic şi tactic, mai ales în prima repriză. Însă, schimbarea aceea de regulă l-a destabilizat un pic.

“Sunt dezamăgit de acest rezultat, dar sunt mândru de prestaţia lui Augustin Chiş. A făcut o primă repriză foarte bună şi eu sunt mulţumit de asta, dar organizatorii au schimbat anumite reguli în timpul competiţiei şi l-au scos din ritm şi în cele din urmă a pierdut. Eu sunt mândru de el pentru că a făcut exact cum ne-am pregătit. Suntem mulţumiţi şi mândri de faptul că a luptat la un nivel atât de înalt şi a reprezentat clubul nostru într-o gală atât de puternică. Nu ne vom opri aici, aşa e în sport. Vom continua să ne pregătim şi mai mult, mai bine şi la anul ne vedem din nou în ring”, ne-a declarat Alex Bîgi – antrenorul secţiei de kickboxing de la SCO Jibou, club la care este legitimat Augustin Chiş.

You may also like

Leave a Comment