Responsive Menu
Add more content here...


Zalăul a fost acoperit de un nor IMENS de fum după ce o casă din cartierul Traian a luat foc. Trei persoane au ajuns la spital! Galerie FOTO

by Eduard FARCAS
0 comment 3.7K views
A+A-
Reset

Gospodăria unei familii de pe Aleea Liliacului a fost mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun. Trei persoane au fost transportate cu ambulanțele la Unitatea Primiri Urgențe 


În a doua zi de Crăciun, la orele prânzului, mai exact la 16.30 centrul Zalăului a fost acoperit de un nor uriaș de fum. O gospodărie situată pe Aleea Liliacului a luat foc după ce proprietarii au lăsat mai mutle aparate electrocasnice sub tensiune. Pagubele au fost însemnate. Au ars piese de mobilier de pe holurile casei iar bucătăria a fost mistuită în întregime de flăcări.

Trei persoane care se aflau la locuință au suferit un atac de panică și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

 

“Marţi, la ora 16.36, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la o casă situată pe Aleea Liliacului din municipiu.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (aparate electrocasnice lăsate sub tensiune). Au ars piese de mobilier de pe holurile casei, piese de mobilier şi aparate electrocasnice din bucătărie. Trei persoane au suferit un atac de panică şi au fost intoxicate cu fum şi au fost transportate de către un echipaj SMURD şi două echipaje ale ambulanţei la UPU SMURD Zalău”, transmite ISU Porolissum.

You may also like

Leave a Comment