Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Un nou început! Micuţul Luca Andrei, diagnosticat cu tumoare pe creier, a trecut cu bine peste operaţia ce a durat 7 ore!

by Lucy Kallo
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Luca Andrei, diagnosticat cu tumoare pe creier încă de la vârsta de un an, a reuşit să treacă cu zâmbete peste operaţia pe creier, care a durat 7 ore, la o clinică din Barcelona. Băieţelul din Zalău este acum în recuperare, iar medicii spanioli sunt optimişti şi spun că starea de sănătate a micuţului este din ce în ce mai bună

Se spune că un copil ştie exact care este ingredientul unei vieţi fericite. Îl descoperă şi îl transformă în superputerea lor: fericire în stare pură.

Nu degeaba ni se spune de nenumărate ori să nu uităm de copilul din noi. Aşa nu vom uita niciodată cum să fim cu adevărat fericiţi, cum să ne bucurăm de lucruri mărunte, indiferent de cât de roz sunt acestea sau nu.

Un exemplu perfect ni-l dă şi micuţul Luca Andrei, de doar câţiva anişori care la un an de zile a fost diagnosticat cu mai multe tumori pe creier.

După multe zile, luni, tratamente, radioterapie cu protoni, medicamente , RMN-uri, durere, rugăciuni şi speranţă, soarele i-a zâmbit micuţului Luca. La sfârşitul lunii Decembrie 2022, băieţelul din Zalău a intrat în operaţie pe creier la o clinică de specialitate din Barcelona, cu scopul de a elimina cât mai mult din tumoare (fiind ataşată de cele 2 vene-riscuri substanțiale în încercarea de rezecție totală).

După 7 ore de operaţie pe creier, micuţul a arătat din nou ce înseamnă să ai putere să lupţi. Intervenţia chirurgicală a decurs foarte bine, fiind estimată rezecţia de 98-100%, iar venele de care era atașată tumoarea erau funcţionale la ecografie de după operație. Momentan, Luca nu vede prea bine cu un ochi acesta fiind inflamat, dar în timp totul poate reveni la normal.

Urmează momentele de recuperare pentru copilaş, însă medicii sunt pozitivi şi totul s-a desfăşurat până acum mai bine decât s-ar fi aşteptat specialiştii.

Dumnezeu a întins o Mână micuţului băieţel, care acum se poate bucura de braţele părinţilor, dar şi de speranţa unei vieţi normale.

Ce înseamnă o viaţă normală? Cred că un copil poate să demonstreze fiecăruia definiţia. Înseamnă puterea cu care poate să ducă momentele grele cu zâmbete şi reuşeşte să uşureze umerii plini de lacrimi şi greutăţi ale părinţilor.

“Am auzit că şi de data asta o mulțime de oameni buni şi frumoși s-au rugat pentru mine la Doamne Doamne (probabil de aia mă simt atât de bine acum). Să vă mulțumesc? Nu știu dacă voi reuşi vreodată, dar când voi fii mare, mă voi ruga şi eu la rândul meu pentru voi… oamenii care m-ați ajutat să trec prin toată călătoria asta. Cu mult drag, Al vostru piscoțel puternic, Luca Andrei” – a transmis mămica băieţelului.

Micuţul urmează să plece în Germania la radioterapie cu protoni, dupa care va începe alt plan de chimioterapie care va dura încă un an de zile.

Din păcate, părinţii copilaşului sunt nevoiţi să deschidă iar conturile de donaţii, pentru a duce mai departe lupta micuţului Luca Andrei, să învingă această nemiloasă boală.

Cei care doresc să sprijine această familie o pot face în următoarele conturi:

Derjan Vlad

Cont BT RON: RO05BTRLRONCRT00Z1127402

Cont BT EURO:RO87BTRLEURCRT00Z1127402 SWIFT: BTRLRO22

Revolut Lei

IBAN: RO93 BREL 0005 5085 6027 0100

Revolut Euro

IBAN: LT29 3250 0898 8205 9037BIC: REVOLT21 http://revolut.me/derjan87hb

BTPay : 0743353594

You may also like

Leave a Comment