Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Primele medalii cucerite de karateka de la SCO Jibou

by Călin ONICAŞ
0 comment 88 views
A+A-
Reset

La prima competiţie sub culorile clubului SCO Jibou, nu mai puţin de 9 sportivi s-au clasat pe podium (un loc I, trei locuri II şi şase locuri III), este vorba despre Petra Ciurte, Imre Chiş, Anabela Ciurbe, Denis Mesaroş, David Ciurbe, Diana Băltan, Diana Dîngă, Matei Luca şi Eduard Vaida

Chiar dacă şi-a deschis porţile doar din această toamnă, secţia de karate shotokan de la SCO Jibou obţine rezultate. La finalul săptămânii trecute, karateka pregătiţi de instructorul Lucian Ciurte au participat la prima ediţie a Cupei Toamnei, o competiţie de karate shotokan, ce a avut loc la Fărcaşa (judeţul Maramureş).

La start s-au aflat peste 100 de sporivi de la şapte cluburi din judeţele Maramureş, Bihor şi Sălaj. Deşi s-au aflat la prima competiţie, sportivii de la SCO Jibou au avut o prestaţie meritorie, obţinând rezultate notabile.

La final, gruparea de pe Someş a obţinut 10 clasări pe podium: un loc I, trei locuri II şi şase locuri III. Cea mai bună prestaţie a avut-o Petra Ciurte, cea care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la kumite individual WKF, sportiva obţinând şi un loc trei la Shobu Sambon.

Pentru karateka jibouani urmează un adevărat test – Campionatul Naţional, care va avea loc în perioada 17 – 19 noiembrie, la Târgu Secuiesc.

Rezultatele obţinute de sportivii de la SCO Jibou la Cupa Toamnei:

🥇LOC 1: 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗮 𝗖𝗶𝘂𝗿𝘁𝗲 la 𝗞𝘂𝗺𝗶𝘁𝗲 𝗜𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗮𝗹 𝗪𝗞𝗙

🥈Loc 2: 𝗖𝗵𝗶𝘀̦ 𝗜𝗺𝗿𝗲, 𝗖𝗶𝘂𝗿𝗯𝗲 𝗔𝗻𝗮𝗯𝗲𝗹𝗮 și 𝗠𝗲𝘀𝗮𝗿𝗼𝘀 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀 la 𝗞𝘂𝗺𝗶𝘁𝗲 𝗜𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗮𝗹 𝗪𝗞𝗙

🥉Loc 3: 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗮 𝗖𝗶𝘂𝗿𝘁𝗲 la proba 𝗦𝗵𝗼𝗯𝘂 𝗦𝗮𝗺𝗯𝗼𝗻

🥉Loc 3: 𝗖𝗶𝘂𝗿𝗯𝗲 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱, 𝗕𝗮̌𝗹𝘁𝗮𝗻 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗮, 𝗗𝗶̂𝗻𝗴𝗮̌ 𝗗𝗮𝗿𝗶𝗮, 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗶 𝗟𝘂𝗰𝗮 și 𝗩𝗮𝗶𝗱𝗮 𝗘𝗱𝘂𝗮𝗿𝗱 la proba 𝗞𝘂𝗺𝗶𝘁𝗲 𝗜𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗮𝗹 𝗪𝗞𝗙

🏅🍂 Echipa 𝗦𝗖𝗢 𝗝𝗶𝗯𝗼𝘂 se întoarce cu mândrie și medalii de la prima ediție a „𝗖𝘂𝗽𝗲𝗶 𝗧𝗼𝗮𝗺𝗻𝗲𝗶” 𝗱𝗲 𝗞𝗮𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗦𝗵𝗼𝘁𝗼𝗸𝗮𝗻 desfășurată la Fărcașa!

🥋 Clubul nostru a obținut în total 𝟭𝟬 𝗺𝗲𝗱𝗮𝗹𝗶𝗶. Aceasta este doar începutul, iar privirea ne este îndreptată spre noi orizonturi și realizări. Pe drumul către 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 din 𝟭𝟳-𝟭𝟵 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗧𝗴. 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗶𝗲𝘀𝗰, suntem mai puternici, mai uniți și mai pregătiți să arătăm ce înseamnă 𝗦𝗖𝗢 𝗝𝗶𝗯𝗼𝘂!

🙏Îi mulțumim instructorului nostru, 𝗖𝗶𝘂𝗿𝘁𝗲 𝗟𝘂𝗰𝗶𝗮𝗻, al cărui devotament și pasiune ne-au modelat campionii de astăzi. Fără îndrumarea și susținerea sa, această călătorie nu ar fi fost posibilă”.

Conducerea SCO Jibou

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 8 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment