Responsive Menu
Add more content here...


Viceprimarul Vlad Paşcalău, convocat sub tricolor pentru Campionatul European de Fotbal al Primarilor

Tânărul viceprimar al oraşului Jibou, fost fotbalist în ligile superioare, va face parte din Naţionala Primarilor ce va efectua un cantonament în judeţul Dâmboviţa, în vederea pregătirii participării la Europenele Primarilor ce vor avea loc în luna mai, în Germania

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Înainte să devină viceprimar al oraşului Jibou, Vlad Paşcalău a jucat fotbal de performanţă. Are în palmares campionate judeţene câştigate cu Rapid Jibou, însă, apogeul carierei l-a atins pe vremea când juca la FC Silvania Şimleu Silvaniei, în Liga a II-a. A renunţat la fotbalul de performanţă şi în ultimii ani a jucat din plăcere, când i-a permis timpul. Însă, dragostea sa pentru fotbal s-a păstrat vie, iar talentul este încă acolo.

În perioada următoare, tânărul viceprimar din Jibou va avea ocazia să revină în iarbă, fiind convocat pentru un stagiu de pregătire la Naţionala Primarilor în vederea pregătirii participării la Campionatul European de Fotbal al Primarilor.

Stagiul de pregătire se va desfăşura în comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, în perioada 7 – 9 aprilie 2024. Un număr de 24 de jucători au fost convocaţi pentru această acţiune.

Campionatul European de Fotbal al Primarilor va avea loc în perioada 4 – 10 mai 2024, în Leipzig, Germania.

La ediţia din acest an vor participa naţional de fotbal ale primarilor din Austria, Cehia, Croaţia, Germania, Italia, Moldova, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Tirol şi Ucraina.

România este în grupă cu echipele naţionale din Moldova, Croaţia şi Cehia. Meciurile de calificare vor avea loc în perioada 5 – 6 mai 2024.

De menţionat este faptul că România este vicecampioană europeană, titul obţinut la ediţia din 2022. Din echipa României a făcut parte şi Bogdan Bercean – primarul comunei Meseşenii de Jos.

 

You may also like

Leave a Comment