Responsive Menu
Add more content here...


Veşti bune pentru şimleuani. Primăria a achiziţionat trei autobuze electrice!

by Lucy Kallo
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Administraţia locală de la poalele Măgurii a câştigat un proiect finanţat pe fonduri europene prin care la Şimleu Silvaniei vor ajunge trei autobuze electrice. Astfel, tânărul primar al Şimleului a atins unul dintre obiectivele propuse la început de mandat

Locuitorii orăşelului de la poalele Măgurii vor circula în cel mai scurt timp şi cu ajutorul a trei autobuze care rulează pe energie electrică! Totul, ca urmare a unui proiect european pe care l-a câştigat Primăria oraşului Şimleu Silvaniei.

Prin această investiţie, administraţia locală condusă de tânărul Cristian Mihai Lazăr doreşte o conectivitate cât mai bună, atât între oraş şi localităţile aparţinătoare, cât şi cu UAT-urile cu care se învecinează Şimleul.

Autorităţile locale ţin să precizeze faptul că cele trei mijloace de transport în comun noi-nouţe vor veni în sprijinul cetăţenilor, dar şi în întâmpinarea potenţialilor investitori, deoarece mobilitatea angajaţilor contează în luarea unor decizii ale operatorilor de a investi într-o anumită zonă.

Prin tehnologie şi performanţă, primarul Şimleului asigură cetăţenilor un oraş dezvoltat, în care mijloacele de transport în comun să ofere atât siguranţă, cât şi confort.

Şimleul devine astfel a doua localitate din judeţul Sălaj, în care mijlocul de transport în comun se efectuează şi cu autobuze electrice, după municipiul Zalău. De precizat că, la Zalău, primele autobuze electrice au fost puse în circulaţie încă de la începutul anului 2020.

“E o premieră pentru noi și în felul acesta deschidem orașul pentru toți cei care trăiesc aici. E unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus și care devine realitate. Vom călători în siguranță și în condiții moderne. Ca la Cluj. Ca la Viena”, a menţionat Cristian Mihai Lazăr – primarul oraşului Şimleu Silvaniei.

You may also like

Leave a Comment