Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO. Locul I şi II pentru Asociaţia West 4×4 Simleu la o competiţie ENDURO în Cluj

by Lucy Kallo
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Pentru prima dată în istorie, membrii Asociaţiei West 4×4 Şimleu au participat la o competiţie oficială de enduro. Şimleuanii au participat cu brio la a treia ediţie a competiţiei de ENDURO organizată la Gheorgheni-Feleacu, în care au urcat pe podium de trei ori!

ENDURO este o ramură a sportului, unde off-road este “personajul principal”. Traseele cu diferite obstacole şi provocări, pentru unii profesionişti sau entuziaşti ai motorsport-ului înseamnă mai mult decât un hobby, este un stil de viaţă.

Pornind de la această premisă, Asociaţia West 4×4 Şimleu Silvaniei s-a înscris pentru prima dată într-o competiţie de enduro. Altfel spus, mai mulţi membri ai asociaţiei de off road şi-au făcut intrarea în concursul pentru talente de la Festivalul enduro de la Gheorgheni-Feleacu (judeţul Cluj), ce a avut loc în perioada 5 – 6 noiembrie. Din pasiune pentru off-road, şimleuanii au pus acolo şi bazele unei întâlniri prieteneşti.

În ciuda evenimentelor neplăcute întâmpinate, unde un ATV s-a defectat chiar înainte de finele traseului, concurenţii din Şimleu Silvaniei au reuşit să iasă în faţă, clasându-se pe podium, cu premii precum:

  • locul I – Dan Sabău
  • locul II – Ovidiu Szatmari

Nici categoria celor mici nu a rămas nepremiată, locul I la ATV copii fiind ocupat de Rareş Perneş.

Pe lângă rezultatele bune obţinute în competiţie, pasiunea pentru sportul pe două roţi le-a adus laude din partea organizatorilor. Aceştia din urmă i-au văzut pe împătimiţii sportului de la West 4×4 Şimleu plini de potenţial, extrem de talentaţi şi iubitori de sport care merită a fi promovaţi în CNIR (Campionatul Naţional Individual al României).

Să mai spunem faptul că Asociaţia West 4×4 Şimleu Silvaniei s-a făcut cunoscută în Sălaj şi cu unele acţiuni caritabile. De exemplu, chiar în prag de sărbători, membrii asociaţiei au organizat o acțiune caritabilă. La bordul unor ATV-uri sau mașini 4×4, oamenii cu suflet mare au ajuns în zone greu accesibile din Șimleu, Ilișua, Zalnoc și Subcetate, la familii nevoiașe, pentru a le oferi cadouri.

Felicitări Asociaţiei West 4×4 Şimleu şi succes în viitoarele proiecte!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 9 noiembrie. 

You may also like

Leave a Comment