Responsive Menu
Add more content here...


Veşti bune la Cehu Silvaniei. Primarul Bálint Ervin a semnat încă un contract pe “Anghel Saligny” pentru modernizarea infrastructurii rutiere

by Călin ONICAŞ
0 comment 112 views
A+A-
Reset

Valoarea investiţiei se ridică la aproape 1.8 milioane de lei. Cu aceşti bani veniţi de la Guvernul României, va fi modernizată strada Bartók Bélla din oraşul Cehu Silvaniei

Pentru modernizarea infrastructurii rutiere din oraşul Cehu Silvaniei şi satele aparţinătoare, administraţia locală a depus mai multe proiecte de investiţii, unele fiind finanţate cu bani de la bugetul local, dar cele mai multe au vizat atragerea fondurilor guvernamentale.

Astfel, doar prin Programul Național “Anghel Saligny”, autorităţile locale de la Cehu Silvaniei au câştigat opt proiecte în valoare de 20 de milioane de lei!

De-a lungul anului, au fost semnate mai multe proiecte, iar în unele zone au început deja şi lucrările.

Astfel, în luna iulie, primarul Bálint Ervin a semnat un contract în valoare de 3.8 milioane de lei, prin care mai multe străzi din localităţile Nadiş şi Ulciug vor fi modernizate şi reabilitate.

Mai apoi, edilul oraşului Cehu Silvaniei a semnat un contract de aproape 3.9 milioane de lei, prin care se va moderniza strada Dózsa György. Tot în luna iulie, a fost semnat şi contractul de modernizare a străzii Petőfi Sándor, în valoare în valoare de aproape 2.8 milioane lei.

Spre finalul lunii august, a fost semnat un contract de finanţare în valoare de 7 milioane de lei, prin care vor fi modernizate strada George Coșbuc (2.9 milioane lei) şi Drumul Comunal DC 16 din Nadiș (4.1 milioane lei).

În fine, în cursul zilei de marţi, 12 decembrie, primarul Bálint Ervin a semnat un alt proiect de finanţare, prin care va fi modernizată strada Bartók Bélla din oraşul Cehu Silvaniei.

Valoarea investiției este de 1.793.138,91 lei. În acest proiect, se vor efectua lucrări de asfaltare a drumului, se vor pava trotuarele, se vor amenaja rigolele și accesele la proprietăţi.  

You may also like

Leave a Comment