Responsive Menu
Add more content here...


Unirea Ciocmani-Băbeni, noul lider al Seriei EST din Liga a V-a

Profitând de victoria la masa verde obţinută de Someşul Gâlgău în faţa Olimpiei Rus, gruparea din comuna Băbeni a urcat pe primul loc

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1K views
A+A-
Reset

Olimpia Rus este neînvinsă pe teren în acest sezon, doar că are un meci pierdut la “masa verde”, decizie care a costat-o primul loc. Lupta la titlu este foarte echilibrată, iar Unirea Ciocmani-Băbeni a stat la pândă, aşteptând un asemenea pas greşit. Reprezentanta comunei Băbeni a urcat pe primul loc şi îşi propune să rămână acolo până la final de campionat. Mai sunt 6 etape de disputat, etape în care echipele din plutonul fruntaş se întâlnesc între ele, astfel că şi situaţia din clasament ar mai putea suferi modificări. Cât despre jocurile din această etapă, atât Unirea Ciocmani-Băbeni, cât şi Olimpia Rus au obţinut victorii la pas în faţa unor echipe modeste, din subsolul clasamentului.

Se încinge şi lupta pentru locul 3, acolo unde CS Unirea Hida a făcut un pas greşit la Tihău, la capătul unui joc în care gazdele au intrat mai hotărâte pe teren, în timp ce hidanii continuă să se confrunte cu mari probleme de lot din cauza accidentărilor.

De acest pas greşit a profitat şi Benfyka Ileanda, grupare ce are un an 2024 destul de şters. Totuşi, pare că echipa pregătită de Adrian Pop s-a adunat la timp şi rămâne în cursa pentru locul 3. În această etapă, Benfyka a făcut scor cu Cetatea Almaşu şi în etapa viitoare are un meci crucial pentru a rămâne în cursa pentru podium, în deplasare la Unirea Hida.

În această luptă se află şi Unirea Sălăţig, echipă care a făcut la rândul ei un pas greşit în această etapă. Unirea a avut o deplasare dificilă la Năpradea, pe un teren unde cu greu se câştigă puncte. Năprădeana s-a impus şi a urcat pe locul 8 în clasament.

O altă echipă în formă este şi Agronova Dragu. După victoria de la Ileanda, gruparea din Dragu a bifat un nou succes departe de casă. Agronova a reuşit o victorie la scor pe terenul celor de la Someşul Gâlgău, graţie dublei reuşite de Samir Ciuciu şi golurilor marcate de Daniel Barro, Stăicuţa Varga şi Daniel Miron.

ACS Tihău – CS Unirea Hida 5 – 2 (3 – 2)

Au marcat: Paul Pop (‘22), Dan Găvra (‘23 şi 30), Cosmin Lăcătuş (‘61) şi  Alexandru Buda (‘80), respectiv Petruţ Moigrădean (‘20) şi Alex Miclea (‘18)

Someşul Gâlgău – Agronova Dragu 2 – 5 (1 – 3)

Au marcat: Adrian Varga (‘20) şi Daniel Şuteu (‘71), respectiv Samir Ciuciu (‘12 şi 77), Daniel Barro (‘32), Stăicuţa Varga (‘40) şi Daniel Miron (‘60)

Benfyka Ileanda - Cetatea Almaşu 7 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Ionuţ Călăcean (‘41), Ştefan Mehesz (‘51 şi 62), Horaţiu Silvestru (‘54), Remus Gavriş (‘73) şi Mihai Vultur (‘80 şi 84), respectiv Emil Virag (‘77)

Recolta Agrij - Olimpia Rus 0 – 6 (0 – 4)

Au marcat: Marius Rînziş (‘3 şi 11), Adalbert Pintea (‘27 şi 48), Alex Boboş (‘60) şi Rareş Bora (‘38)

Năprădeana Năpradea – Unirea Sălăţig    3 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Cosmin Bota (‘18 şi 89) şi Teo Bota (‘60), respectiv Darian Filipan (‘74)

Largiana Românaşi – Unirea Ciocmani-Băbeni  0 – 5 (0 – 0)

Au marcat: Nicolae Lucaci, Ionuţ Mureşan, Dorel Vişan, David Noje, Octavian Ureche

You may also like

Leave a Comment