Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr a crezut că a dat norocul peste el după ce a găsit un portofel cu bani și un card bancar. Ce pedeapsă riscă după ce a fost prins

Unui tânăr din localitatea Gârceiu i s-a întocmit dosar penal pentru că, pe data de 19 ianuarie, în timp ce se afla pe o stradă din Zalău, a găsit un portmoneu cu bani și un card, pe care l-a folosit timp de mai multe zile. Polițiștii cercetează cazul

by Mihai POP
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Probleme penale pentru un tânăr din localitatea Gârceiu, care nu a reclamat faptul că a găsit găsit un portmoneu cu bani și cu un card bancar. El a efectuat mai multe tranzacții, a cheltuit peste 400 de lei și acum s-a ales cu dosar penal.

Bărbatul a luat cardul și a efectuat mai multe tranzacții

Joi, 28 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 28 de ani, din localitatea Gârceiu,  bănuit de comiterea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 19 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Zalău, bărbatul de 28 de ani ar fi găsit un portmoneu în care se aflau bani și un card bancar, aparținând unei femei de 47 de ani, din Zalău, iar ulterior, folosind cardul găsit, bărbatul în cauză ar fi efectuat mai multe tranzacții, cauzând un prejudiciu în valoare de 439 de lei.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușirea bunului găsit, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

You may also like

Leave a Comment