Responsive Menu
Add more content here...


ULTIMA ORĂ. Şoferul microbuzului din care a căzut fetiţa de 12 ani a fost reţinut de poliţişti

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

La două zile distanţă de la tragedia în care fetiţa din satul Badon a murit în timp ce mergea spre casă, poliţiştii sălăjeni l-au reţinut pentru 24 de ore pe Gheorghe Gurzău – cel care era şoferul microbuzului din care a căzut minora, cel care era şi administratorul firmei ce deţine respectivul mijloc de transport


Tragedia petrecută marţi după-amiază la Zalău a îngrozit întreaga ţară, mai ales după ce martorii au spus că fetiţa de 12 ani se afla undeva în portbajajul microbuzului, pe un taburet, adică într-un loc total improvizat!?

Deşi au fost descoperite foarte multe nereguli, microbuzele firmei de transport Gurzău Trans au continuat să circule pe rutele pe care avea licenţă.

Mai mult, şoferul microbuzului – cel care este şi administratorul firmei – a rămas fără permisul de conducere, însă a Poliţia îi acordase o dovadă, adică autorizarea provizorie pentru circulație a autovehiculelor.

Tot poliţia a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, precizând că vor continua cercetările.

După două zile, a venit totuşi şi o decizie radicală împotriva bărbatului de 57 de ani, considerat ca şi vinovat de decesul unei copile nevinovate.

Astfel, joi după-amiază, oamenii legii l-au reţinut pe şoferul microbuzului şi l-au depus în arestul preventiv de la Zalău.

“Bărbătul de 57 de ani din Zalău implicat în accidentul din data de 19 februarie a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergera urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul Penal”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Vă reamintim că eleva de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” a căzut pe partea carosabilă şi a murit, în timp ce mergea spre casă cu un microbuz de la Gurzău Trans.

 


Alte articole pe acelaşi subiect:

Filmul tragediei în care fetiţa de 12 ani din Badon a murit. Vezi punctul de vedere al Poliţiei şi al şoferului vinovat

UPDATE. Fetiţa de 12 ani căzută din microbuz la Zalău, a decedat 

FOTO și VIDEO. Pericolul unei tragedii îi pândeşte şi pe călătorii Transurbis

You may also like

Leave a Comment