Connect with us

Ştiri din Sălaj

UPDATE. Fetiţa de 12 ani căzută din microbuz la Zalău, a decedat


Eforturilor medicilor de a salva minora ce a căzut dintr-un microbuz în zona Astralis au fost în zadar. Din păcate, după 45 de minute, timp în care medicii au efectuat manevre de resuscitare, copila nu a răspuns şi a fost declarată decedată


În urmă cu puţin timp, un grav accident a avut loc în Zalău, în zona Astralis.

Astfel, în jurul orei 14.37, pe Bulevardul Mihai Viteazul, un bărbat de 57 de ani din Zalău, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane, cursă regulată, nu a asigurat închiderea uşilor din spate, moment în care o minoră de 12 ani, pasageră în microbuz, s-a dezechilibrat şi a căzut în spatele microbuzului, pe partea carosabilă.

Poliţiştii sunt la faţa locului împreună cu reprezentanţii ISCTR. Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj, care au acordat primele îngrijiri medicale fetiţei căzute pe partea carosabilă.

Fetiţa a fost inconştientă şi timp de 45 de minute, medicii au efectuat manevre de resuscitare, din păcate, însă, acestea au fost în zadar, iar fetiţa de 12 ani a fost declarată decedată.

“La ora 14.36, SMURD Zalău a intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, o copilă de 12 ani, căzută dintr-un microbuz în municipiul Zalău, zona Astralis. Victima era inconştientă şi în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar la ora 16.10 s-a declarat decesul de către medicul SAJ”, a spus Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

 

UPDATE.

Fetiţa care s-a stins din viaţă azi după amiază la Zalău este originară din comuna Hereclean, mai exact din satul Badon.

Ea era elevă la o şcoală din municipiu şi în acel moment mergea spre casă.

Microbuzul, care arăta mai mult ca o dubiţă aparţine societăţii comerciale Gurzău Trans SRL din Zalău, cea care asigura transportul între municipiul Zalău şi comuna Hereclean.

 

Sursa video: observator.ro

 

13641 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj