Responsive Menu
Add more content here...


Scor fluviu reuşit de “U” Olimpia Cluj în optimile Cupei României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Câştigătoarea a şase Cupe ale României “s-a distrat” cu Olimpic Star Cluj şi s-a impus la o diferenţă de 16 goluri în faţa grupării din Liga a II-a pentru a se califica în sferturile competiţiei


În această săptămână s-au desfăşurat jocurile din optimile de finală ale Cupei României la fotbal feminin. În cadrul acestei faze au fost câteva dueluri mai echilibrate, însă nu au existat surprize.

Cea mai categorică victorie a fost reuşită de “U” Olimpia Cluj. După ce în sezonul trecut a fost eliminată prematur în faza sferturilor de finală, gruparea clujeană nu concepe un asemenea deznodământ şi în acest sezon. Astfel, clujencele vor să fie la “turaţie maximă” în fiecare joc.

Adversarul Olimpiei din optimi a fost Olimpic Star Cluj, formaţie ce activează în Liga a II-a. Diferenţa de valoare a fost uriaşă, astfel că jocul a devenit unul de antrenament pentru “U” Olimpia.

Câştigătoarea a şase trofee ale Cupei României s-a impus cu 18 –  2 şi s-a calificat la pas în faza sferturilor de finală.

Victorii categorice şi cu acelaşi scor, 0 – 4, au obţinut Vasas Femina Odorhei şi Universitatea Galaţi, în deplasare la Navobi Iaşi, respectiv Selena SN Constanţa.

De altfel, să spunem că în această fază a competiţiei, nicio echipă ce a evoluat pe teren propriu nu a reuşit să câştige. Astfel, Carmen Bucureşti a pierdut pe teren propriu împotriva grupării de prima ligă, AFC Fair-Play Bucureşti, iar CSM Târgu Mureş nu a putut ţine piept bistriţencelor de la Heniu Prundu Bârgăului.

Nici FC Juventus Timişoara sau Piros Security nu s-au impus, deşi au evoluat pe teren propriu, fiind învinse de Fortuna Becicherecu Mic şi Independenţa Baia Mare.

În final, să menţionăm faptul că un singur meci a mai rămas de disputat din optimile de finală ale Cupei României. Este vorba despre duelul dintre CSS Târgovişte – deţinătoarea trofeului- şi Universitatea Alexandria.

Având în vedere forma pe care o traversează cele două echipe în campionat, pare greu de crezut că echipa din Târgovişte va putea să “spargă” ghinionul formaţiilor ce evoluează pe teren propriu şi să se impună în faţa echipei din Teleorman.

Sursa foto: facebook “U” Olimpia Cluj


Rezultatele întregistrate în optimi: 

Navobi Iaşi – Vasas Femina Odorhei 0 – 4

Carmen Bucureşti – AFC Fair-Play Bucureşti 1 – 3

CSM Târgu Mureş – Heniu Prundu Bârgăului 2 – 4

FC Juventus Timişoara –  Fortuna Becicherecu Mic 0 – 2

Olimpic Star Cluj – “U” Olimpia Cluj 2 – 18

Piros Security – Independenţa Baia Mare 2 – 3

Selena SN Constanţa – Universitatea Galaţi 0 – 4

CSS Târgovişte – Universitatea Alexandria – se joacă în  9 decembrie.


 

You may also like

Leave a Comment