Responsive Menu
Add more content here...


Tricoul tânărului Rareş Pop de la UTA Arad, cel mai dorit la licitaţia de la Memorialul Radu Gog

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 400 views
A+A-
Reset

Tricoul tânărului de la UTA Arad a ajuns la suma de 1.600 de lei în prezent, fiind cea mai mare sumă oferită la licitaţia din acest an a Memorialului Radu Gog. În continuarea topului se află tricoul purtat la naţionala României de Alex Bourceanu, adjudecat contra sumei de 1.400 de lei, licitată de Ovidiu Opriş. Pe locul 3 se află tricoul handbalistei de la Rapid, Lorena Ostase


Tradiţionala licitaţie de tricouri de la Memorialul Radu Gog se va încheia în următoarele zile. Pentru majoritatea tricourilor s-a încheiat deja licitaţia, în timp ce pentru câteva se va încheia în zilele următoare.Până în prezent, tricoul lui Rareş Pop de la UTA Arad este “campion”, fiind licitată suma de 1.600 de lei, de către Vlad Omux, ofertă validată până la momentul redactării acestui articol.

Pe locul 2 în acest top se află tricoul purtat de Alex Bourceanu la naţionala României. Acesta a fost adjudecat de către Ovidiu Opriş, contra sumei de 1.400 de lei.

Pe locul 3 în acest top este tricoul handbalistei Lorena Ostase, purtat la Rapid. Acesta a fost adjudecat de Ali Cornea, contra sumei de 1.250 de lei.

Pe locul 4 se află un alt tricou al naţionalei României de fotbal, purtat de Florinel Coman. Acesta a fost adjudecat de către Ionuţ Nicoraş contra sumei de 1.200 de lei.

Contra sumei de 1.100 de lei, Csongor Olajos a achiziţionat un tricou purtar de Ciprian Deac la CFR Cluj, într-un meci de Conference League. Tot la 1.100 de lei a ajuns şi un tricou al lui Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova), pentru care licitaţia continuă până mâine.

Din top face parte şi tricoul lui Alexandru Măţan de la Columbus Crew, adjudecat de Alexandru Olteanu contra sumei de 1.050 de lei.

Tricourile lui Cristian Săpunaru (Rapid) şi Simone Scuffet (CFR Cluj) au fost achiziţionate contra sumei de 1.000 de lei de Cristian Tala, respectiv Răzvan Mureşan.

Un alt tricou purtat de Ciprian Deac la CFR Cluj, dar şi un tricou al lui Bogdan Racoviţan (Rakow) au fost adjudecate contra sumei de 950 de lei de Ionuţ Nicoraş.

Anca Juravle a achiziţionat cu 900 de lei un tricou purtat de arbitrul Istvan Kovacs la un meci din Liga Campionilor.

Şi tricoul lui David Popovici a fost achiziţionat de o persoană de sex feminin, Anca Cornea adjudecându-l cu 800 de lei.

Organizatorii au mai scos la licitaţie tricourile lui Damjan Djokovic (FCSB) - adjudecat cu 700 de lei de Vlad Muscan sau al lui Andrei Chindriş (Lechia Gdansk), adjudecat de Radu Mureşan cu 550 de lei.

Contra sumei de 450 de lei, Ovidiu Opriş a achiziţionat tricourile lui Cristian Maxim (UTA Arad) şi Vladimir Screciu (Universitatea Craiova).

Şi, tot cu 450 de lei, tricoul lui Anass Achahbar de la Sepsi a fost adjudeat de Adrian Buda.

În zilele următoare se va încheia licitaţia pentru ultimele tricouri. Sunt scoase la licitaţie tricourile lui Denis Ispas (“U” Cluj – 700 de lei cea mai bună ofertă până acum), al lui Mario Camora (CFR Cluj – 700 lei), Alexandru Dandea (Rapid – 650 lei), Florin Costea de la Voinţa Dăeşti (400 lei), Alexandru Ionescu (volei SCM Zalău – 400 lei), dar şi un tricou de campion naţional al echipei de oină CS Hida.

În aceste zile vor fi scoase la licitaţie şi ultimele tricouri de la ediţia din acest an pe pagina de facebook Memorialul Radu Gog.

You may also like

Leave a Comment