Responsive Menu
Add more content here...


Steaua Cosniciu şi Rapid Jibou se reîntâlnesc în Cupa României. PROGRAMUL optimilor şi delegările arbitrilor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1K views
A+A-
Reset

După ce în sezonul trecut s-au duelat în semifinale, iar gruparea din Liga a V-a a fost aproape de o surpriză,  în noua ediţie a Cupei, cele două formaţii se vor întâlni din nou, de data aceasta în optimi, tot la Cosniciu


Cupa României a ajuns în faza optimilor de finală, unde au intrat şi restul echipelor din Liga a IV-a, cele calificate din faza a III-a, dar şi Rapid Zimbor cu Unirea Sălăţig, calificate direct în această etapă, după ce în urmă cu două runde au eliminat câştigătoarele Seriilor din Liga a V-a.

Din această fază, meciurile au fost stabilite prin tragere la sorţi,  care a avut loc marţi, la sediul AJF Sălaj. Nu au existat capi de serie, însă s-a ţinut cont de faptul că formaţia dintr-o ligă inferioară, sau cea care în sezonul trecut a obţiut o clasare mai slabă să fie gazda întâlnirii.

Sorţii au decis şi trei dueluri între echipe din eşalonul al patrulea, însă doar două dintre ele se vor juca, este vorba de confruntările: Real Crişeni – Unirea Mirşid şi Benfica Ileanda – Cetatea Buciumi. Partida dintre Olimpic Bocşa şi Silvania Cehu Silvaniei nu va mai avea loc, din cauza unor probleme cu care se confruntă echipa din Cehu Silvaniei, care nu se va prezenta la joc, iar în aceste condiţii, Bocşa se califică direct în sferturile competiţiei.

După ce în sezonul trecut, Steaua Cosniciu şi Rapid Jibou s-au luptat pentru un loc în finală, şi în această ediţie a Cupei României cele două echipe se vor întâlni din nou. De data aceasta în optimi, partida urmând a fi găzduită tot de Steaua Cosniciu. Astfel, pentru gruparea condusă de Radu Chiorean este o bună oportunitate de a-şi lua revanşa în faţa Jiboului, după ce în primăvară, în semifinale,  formaţia din Liga a V-a a fost cât pe ce să producă surpriza, însă după ce a condus de trei ori, a pierdut pe final, acuzând arbitrajul.

Revenind la celelalte dueluri din optimi, să spunem că celelalte echipe din Liga a V-a care au rămas în competiţie vor dat piept unor formaţii de top din eşalonul superior. Astfel, Rapid Zimbor se va duela cu Flacăra Halmăşd, Someşul Someş Odorhei va primi vizita celor de la CS Barcău Nuşfalău, iar la Valcău va ajunce campioana Sălajului – Dumbrava Gâlgău.

Şi Unirea Sălăţig are parte de un adversa incomod, urmând să se dueleze cu CS Crasna.

Programul optimilor Cupei României, duminică, ora 18.00:

 Rapid Zimbor – Flacăra Halmăşd 

Arbitri: Ştefan Bîrjac – Răzvan Baidoc şi Tudor Mureşan

Luceafărul Valcău – Dumbrava Gâlgău 

Arbitri: Raul Horvat – Sergiu Ghiuruţan şi Ladanyi Dan

Someşul Someş Odorhei – Barcău Nuşfalău 

Arbitri: Bogdan Puşcaş – Raul Onica şi Alexandra Opriş

Benfica Ileanda – Cetatea Buciumi 

Arbitri: Flaviu Seiche – Alin Lazăr şi Alexandru Pop

Steaua Cosniciu – Rapid Jibou 

Arbitri: Gabriel Almaş – Sergiu Duma şi Georgiana Seutea

Unirea Sălăţig – CS Crasna 

Arbitri: Cristian Mihăilescu – Marian Cosma şi Andrei Morar

Real Crişeni – Unirea Mirşid  

Arbitri: Ionuţ Vasarhely – Cătălin Morar şi Rareş Balota

Olimpic Bocşa – Silvania Cehu Silvaniei (nu se dispută)

You may also like

Leave a Comment