Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, schimbată radical faţă de tur

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 37 views
A+A-
Reset

După plecarea unor jucători experimentaţi, gruparea de sub Măgură a adus doar fotbalişti tineri, iar la prima vedere lotul pare mult mai subţire ca şi în toamnă. Cu toate acestea, antrenorul Dacian Nastai are încredere în echipa sa şi este convins că cei tineri vor progresa odată ce vor aduna meciuri la Liga a III-a

Sportul Şimleu este o echipă schimbată radical faţă de turul de campionat. Gruparea de sub Măgură a pierdut mulţi fotbalişti cu experienţă, iar în această iarnă au plecat Gabriel Caba, Ismael Guiti, Alexandru Petruş, Claudiu Petruş, Marius Leitan, Dănuţ Contraş şi Alex Negrea.

În locul lor au venit Vlad Lujerdean, Mihai Cohan, Paul Oşan, Emanuel Seran, Paul Pop, Alex Jula şi Andrei Jula, toţi fotbalişti tineri, fără experienţă la acest nivel. De fapt, doar Vlad Lujerdean, Alex Jula, Mihai Cohan şi Paul Oşan mai au meciuri la acest nivel, însă în ultimul an ei au jucat puţin.La prima vedere, lotul Şimleului pare mult mai subţire ca şi în toamnă, astfel că în sezonul de primăvară, gruparea de sub Măgura are de luptat pentru a se menţine în Liga a III-a.

Deşi între Sportul Şimleu şi CSM Satu Mare este o diferenţă de 9 puncte, în cele 13 etape lucrurile se pot schimba. Antrenorul Dacian Nastai are încredere în echipa sa şi este convins că jucătorii tineri vor progresa odată ce vor aduna meciuri în Liga a III-a.

“Acesta este lotul cu care abordăm sezonul de primăvară. Sunt foarte mulţi jucători tineri, care sunt sigur că vor juca şi acumula experienţă. Nu va fi uşor deoarece când îţi pleacă 7 – 8 jucători şi vin alţii, indiferet de nivelul lor valoric, apar transformări în echipă. Pentru ca lucrurile să funcţioneze este nevoie de timp, iar de pe o zi pe alta nu se pot rezolva lucrurile. Lotul nu este ehilibrat, iar aceşti copii sunt de viitor, dar nu sunt la nivelul unor jucători maturi. Însă, eu am încredere în ei şi sunt sigur că timpul ne va da dreptate. Mizăm pe coeziunea grupului, pe modul nostru de joc şi asta cred că va fi punctul forte al echipei”, ne-a declarat antrenorul Dacian Nastai. 

You may also like

Leave a Comment