Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Șimleu s-a despărțit de un jucător

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Pentru a doua parte de campionat, Sportul Şimleu nu se va mai baza pe Alexandru Cătuna. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi s-au despărţit pe cale amiabilă

Pentru a doua parte de campionat, Sportul Şimelu a bifat două achiziţii, Claudiu Petruş (Sănătatea Cluj) şi Roland Crişan (Unirea Valea lui Mihai). La echipă a revenit şi Bodis Norbert, după ce jucătorul a decis la început de ianuarie să plece în Ungaria, la o echipă de Liga a III-a. Transferul nu s-a mai realizat, iar fotbalistul va rămâne la Şimleu pentru a-şi ajuta echipa la îndeplinierea obiectivului.

În condiţiile în care avea prea mulţi mijlocaşi în lot, conducerea de la Sportul Şimleu a decis să renunţe la un jucător. Astfel, pentru a doua parte de campionat, gruparea de sub Măgură nu se va mai baza pe Alexandru Cătuna, cel care în turul de campionat a strâns puţine minute în Liga a III-a. Cele două părţi au purtat o discuţie, iar jucătorul s-a despărţit de club pe cale amiabilă.

În unele momente trebuie luate şi astfel de decizii. Pe cale amibală, ne-am despărţit de Alexandru Cătuna. Şi jucătorul a considerat că este mai bine să reuşească într-un alt domeniu şi să îşi aleagă un alt drum. Suntem oricum acoperiţi în zona de mijloc odată cu revenirea la echipă a lui Bodis Norbert”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

În cele 10 etape de campionat, Alexandru Cătuna a strâns 137 de minute pentru Sportul Şimleu.

Jucătorul şimleuan a jucat mult mai multe minute în Cupa României, astfel că a bifat 155 de minute în cele trei jocuri cu SCM Zalău, CSM Sighetu Marmaţiei şi CSC Sânmartin.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 februarie.

You may also like

Leave a Comment