Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, nevoie urgentă de jucători

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 49 views
A+A-
Reset

Rămasă fără cei mai experimentaţi jucători din lot, gruparea de sub Măgură este în efectiv restrâns şi are nevoie de întăriri pentru noul sezon. “Nu este o situaţie uşoară, dar aproape că ne-am obişnuit cu ea. Avem nevoie de 4 – 5 jucători”, spune preşedintele

Sportul Şimleu a început pregătirile pentru noul sezon sub comanda antrenorului Dănuţ Şomcherechi, însă deocamdată gruparea de sub Măgură este în efectiv restrâns. La pregătiri se află 15 – 16 jucători, astfel că la nivel de lot este mare nevoie de întăriri. Asta deoarece au plecat cei mai experimentaţi jucători din lot în această vară. În capul listei sunt atacanţii Gueye Mansour şi Cătălin Vaida, dar şi fundaşii Mihai Cohan împreună cu Paul Oşan.

Deocamdată, la Şimleu a venit doar Darius Marina şi câţiva jucători în probe, însă conducerea are nevoie şi de fotbalişti cu o oarecare experienţă la acest nivel.

Preşedintele Ioan Gurzău împreună cu antrenorul Dănuţ Şomcherechi caută întăriri şi dă asigurări că în zilele următoare, lotul va arăta mult mai bine.

“În locul celor care au plecat trebuie să aducem 4 – 5 jucători. Avem neapărat nevoie de un atacant, fundaş stânga şi un fundaş central. Nu este o situaţie uşoară, dar aproape că m-am obişnuit cu ea, pentru că în fiecare sezon, la Şimleu trebuie să facem această treabă.Doar în primul an nu a fost cazul, pentru că nu a fost cine să plece, dar apoi, cum au avut oferte mai bune, jucătorii au plecat. Noi ştim nevoile noastre şi vom aduce jucători. Vom rezolva aceste probleme, însă nu le putem rezolva de pe o zi pe alta, fiindcă financiar nu ne putem permite să concurăm cu alte echipe”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment