Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, depunctată de FRF din cauza unui litigiu cu un fost jucător! Gruparea de sub Măgură a ajuns “lanterna roşie”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a decis ca gruparea de sub Măgură să fie depunctată cu 2 puncte şi să aibă interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători din cauza litigiului cu Alexandru Emanuel Petruș. Jucătorul care a fost legitimat la Şimleu în prima parte a sezonului trecut a fost lăsat cu restanţe salariale, iar dacă nu îi vor fi achitate până în data de 28 octombrie, Sportul Şimleu riscă şi alte depunctări. Cu cele două puncte tăiate, Sportul Şimleu a ajuns pe ultimul loc în Seria a X-a, cu minus un punct

Sportul Şimleu a primit o lovitură dură din partea Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal şi a fost depunctată cu două puncte. Decizia a fost luată în şedinţa din 21 septembrie, ca urmare a unui litigiu cu fostul jucător, Alexandru Petruş, care a jucat sub Măgură în prima parte a sezonului trecut.

Din câte se pare, Alexandru Petruş a fost lăsat cu restanţe salariale, motiv pentru care fotbalistul şi-a căutat dreptatea la comisiile de la FRF.

Pe lângă depunctarea de două puncte, Sportul Şimleu s-a ales şi cu interzicerea dreptului de  a transfera și/sau legitima jucători!

”În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal sancționarea CS Sportul 2007 Șimleul Silvaniei cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 24.08.2022 – 07.09.2022“, se arată în comunicatul Comisiei.

Comisia anunţă că sancţiunile vor continua, dacă până la data de 28 octombrie, Sportul Şimleu nu face dovada plăţii faţă de jucător.

Comisia a acordat termen în data de 28.10.2022, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Petruș Alexandru Emanuel pentru a evita în continuare depunctarea”, se specifică în decizia comisiei.

Cu cele două puncte tăiate, Sportul Şimleu a ajuns pe minus şi este ultima clasată în Seria a X-a, cu – 1 punct. Toate aceste decizii îi lovesc în plin pe şimleuani, chiar înainte de derby-ul cu SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment