Responsive Menu
Add more content here...


Silvania se impune dramatic la Giurtelec și ajunge în semifinalele Cupei!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Deşi a întâlnit o echipă reînfiinţată în această vară, gruparea din Cehu Silvaniei a avut viaţă grea la Giurtelecu Şimleului, dar s-a calificat în semifinale, după ce a marcat golul victoriei în ultimul minut din prelungiri


Revenită în competiţiile fotbalistice, Venus Giurtelec a făcut o figură frumoasă în Cupa României şi a ajuns până în sferturile de finală.

Formaţia condusă de Mircea Chiş şi-a propus să treacă şi de această fază, însă Silvania Cehu Silvaniei s-a dovedit a fi o echipă mult mai inspirată şi mai experimentată, iar gruparea condusă de Horaţiu Bogar a fost cea care a reuşit calificarea în semifinale, însă a avut mult de furcă pentru a câştiga la Giurtelecu Şimleului.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 11 prin Călin Tătar, dar după 10 minute, Răzvan Gal l-a surprins pe portarul Raul Bumbaş şi a marcat dintr-o lovitură liberă de la mare distanţă.

Silvania a revenit în atac şi a fost periculoasă prin Călin Tătar, care în minutul 29 a reuşit “dubla”, iar echipa sa a trecut în avantaj.

Aruncările de la margine sunt şi acum “specialitatea casei” la Giurtelecu Şimleului, iar “maestrul” Vasile Breazdău şi-a făcut norma şi în acest meci.

Dintr-o aruncare de la margine a venit şi golul de 2 – 2, fază la care  Bogdan Ungur a deviat balonul în proprie poartă.

Partea secundă a început cu Silvania în atac, dar gruparea antrenată de Dan Lucaciu nu şi-a putut face jocul dorit din cauza terenului.

la urmă a trecut din nou în avantaj în minutul 55 la reuşita lui Cătălin Odenie, după care a încercat să conserve acest rezultat.

Împinsă de la spate şi de către public, AS Venus a egalat în ultimele secvenţe – tot după o aruncare de la margine – iar Răzvan Gal a făcut 3 – 3 în minutul 90+2.

Jocul a intrat în prelungiri, unde ocaziile s-au împuţinat, dar până la urmă, experienţa şi-a spus cuvântul şi Silvania Cehu Silvaniei a câştigat în minutul 119 prin golul reuşit de Sergiu Pop.

“La Giurtelecu Şimleului este greu de jucat, dar şi de arbitrat. Am condus de fiecare dată, iar dacă era un teren bun câştigam la pas. Gazdele se bazau pe aruncările de la margine executate de Vasile Breazdău şi se bucurau precum englezii la cornere. Nu poţi să câştigi un meci doar cu aruncări de la margine, deşi AS Venus a marcat două goluri din astfel de faze. Problema este că multe din aruncări sunt neregulamentare, dar de frică, arbitri nu fluieră! Nu am ce să-i reproşez arbitrului, fiindcă a fost o presiune mare pe el, iar din minutul 10, Breazdău trebuia eliminat. Până la urmă valoarea şi-a spus cuvântul şi este important că am ajuns în semifinale.Am reuşit să formăm o echipă bună şi aşteptăm cu speranţe startul campionatului în care ne vom propune o clasare în primele 5 locuri”, ne-a declarat Horaţiu Bogar, conducătorul de la Silvania Cehu Silvaniei.


Venus Giurtelec – Silvania Cehu Silvaniei 3 – 3 (2 – 2); 3 – 4 d.p.

Au marcat: Răzvan Gal (‘21 şi 90+2) şi Bogdan Ungur (‘32 – aut.), respectiv Călin Tătar (‘11 şi 29), Cătălin Odenie (‘55) şi Sergiu Pop (‘119)

AS Venus: Adrian Breazdău – Vasile Breazdău, Marius Cherecheş (cpt.), Florin Pop, Silviu Peter, Denis Chiş, Ioan Crişan, Răzvan Biriş (‘65 Daniel Magyar – ‘105 Mircea Chiş), Ionuţ Maior (‘46 Leonardo Silaghi), Cosmin Gal şi Răzvan Gal.  Rezerve: Sergiu Mitre şi Ioan Breazdău.  Delegat: Mircea Chiş

Silvania: Raul Bumbaş (‘46 Rareş Nicoară) – Raul Zdroba, Sergiu Ţiriac, Paul Coste, Răzvan Nicorici, Andrei Pop (cpt.), Bogdan Ungur, Rareş Hossu (‘61 Vlad Lung), Cătălin Odenie, Adrian Pop şi Călin Tătar (‘73 Sergiu Pop). Antrenor: Dan Lucaciu. Conducător: Horaţiu Bogar

 Au arbitrat: la centru: Raul Horvat, asistenţi:  Andrei Morar şi Marian Cosma (toţi trei din Zalău)

 Jucătorul meciului: Cătălin Odenie


 

You may also like

Leave a Comment