Responsive Menu
Add more content here...


Sergiu Pop, salvatorul lui SCM Zalău. “Am arătat caracter şi sacrificiu până la ultima fază. Sper să fie un nou început”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Atacantul a dat lovitura pe Stadionul Municipal în ultima secundă şi a marcat golul care a adus o victorie nesperată pentru SCM Zalău. Formaţia zălăuană s-a impus cu 3 – 2, după ce în minutul 82 era condusă cu două goluri, însă a crezut în şansa ei până la final

SCM Zalău a revenit spectaculos în partida cu CSM Satu Mare şi a câştigat cu 3 – 2, deşi în minutul 82, tabela arăta 0 – 2. Zălăuanii au revenit în joc prin euro-golul lui Raul Stanciu, ca după trei minute, Logon Romaric să reuşească egalarea.

Lovitura a fost dată în ultima secundă din prelungiri, când Sergiu Pop a fost nemarcat în careu şi a înscris spectaculos cu o lovitură de cap, din centrarea lui Raul Stanciu.

“Cred că nimeni nu a mai sperat să întoarcem jocul de la 0 – 2, dar la cum am jucat mai ales în repriza secundă, nu meritam să pierdem. Toţi am jucat bine, ne-am dăruit şi am avut atitudine, aspect ce la multe meciuri ne-a lipsit. Este o victorie de moral şi îmi felicit colegii. Am arătat caracter şi sacrificiu până la ultima fază. Sper să fie un nou început”, ne-a declarat Sergiu Pop, autorul golului prin care SCM Zalău a câştigat partida cu CSM Satu Mare.

Cu victoria de sâmbătă, SCM Zalău este la patru puncte de locul 4, ultima poziţie ce duce în play-off, pe care se află Someşul Dej. Şapte etape au mai rămas de jucat din retur, din care patru se vor disputa în acest an. Până la pauza de iarnă, Sergiu Pop are convingerea că echipa sa va recupera cele 4 puncte şi va fi în obiectiv.

“Ne dă speranţe această victorie, să ne pregătim bine în perioada următoare, să legăm victorii, ca în decembrie când se intră în vacanţă să fim în obiectiv. Şanse la play-off avem atâta timp cât matematic putem recupera puncte. În vară credeam că nu vom avea probleme să prindem play-off-ul, dar din păcate am pierdut multe puncte acasă. Noi am dus echipa în această situaţie, noi o vom scoate. În vară au plecat mulţi jucători şi au venit alţii noi şi este mult mai greu până se omogenizează echipa, dar în timp le vom rezolva pe toate“, a spus Sergiu Pop.

You may also like

Leave a Comment