Responsive Menu
Add more content here...


Sediu nou. AJF Sălaj a trecut la muncă pe Strada Fabricii

Începând din luna ianuarie, AJF Sălaj are un nou sediu, activitatea desfăşurându-se pe Strada Fabricii nr. 10, la etajul 1 al unei clădiri mari, unde forul condus de Daniel Sabou a închiriat trei birouri

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Anul 2024 a adus multe schimbări la nivelul AJF Sălaj care au fost anunţate în cadrul Comitetului Executiv din data de 18 ianuarie. Prima schimbare a fost anunţată la nivel de secretar, Leontin Moga fiind înlocuit cu Mihai Pop. A fost însă o greşeală făcută de forul condus de Daniel Sabou care iniţial nu a consultat Codul Muncii şi a schimbat secretarul deşi Leontin Moga se afla în concediu medical ca urmare a unor probleme de sănătate.

Până la urmă s-a revenit asupra deciziei, iar Leontin Moga a fost repus în funcţie, în timp ce Mihai Pop a fost numit la Comisia de Competiţii.

O altă noutate la nivel de AJF Sălaj este sediul nou. Problemele s-au rezolvat în cele din urmă deşi încă din vara anului 2022, forul care conduce fotbalul mic din Sălaj a fost anunţat că DJST Sălaj nu mai poate să închirieze birourile în care AJF Sălaj şi-a desfăşurat activitatea ani la rând. Asta deoarece nu a mai existat o bază legală de prelungire a contractului de închiriere şi nici pentru organizarea unei licitaţii.

În condiţiile date, conducerea de la AJF Sălaj a trebuit să caute soluţii. O perioadă, activitatea s-a desfăşurat tot în clădirea respectivă, iar pentru câteva luni, sediul AJF Sălaj s-a mutat chiar la Hereclean, la Baza Sportivă “Viitorul”.

Pentru ca activitatea să meargă cât mai bine şi din dorinţa de a-i ajuta pe delegaţi, secretarul Leontin Moga chiar s-a organizat şi s-a mai întâlnit cu aceştia în diverse locuri. Leontin Moga a pus suflet şi şi-a rupt din timpul său pentru binele fotbalului mic din Sălaj, căutând inclusiv soluţii pentru a face rost măcar de un birou.

Până la urmă, la început de 2024 AJF Sălaj se poate lăuda că a rezolvat o problemă care data de ceva timp.

Conducerea fotbalului mic din judeţ a găsit un nou sediu, mai exact pe Strada Fabricii, numărul 10, la etajul 1 al unei clădiri în care îşi desfăşoară activitatea diferiţi comercianţi.

În clădirea respectivă, AJF Sălaj a închiriat trei birouri, astfel că activitatea se poate desfăşura în condiţii bune. În plus şi pentru delegaţi este mult mai uşor de ajuns şi chiar de găsit un loc de parcare în faţa clădirii.

Până acum, AJF Sălaj a activat tot într-o încăpere cu trei birouri, în Piaţa Iuliu Maniu, numărul 12. Acest sediu a fost renovat şi modernizat de vechea conducere formată din Dan Costin şi Paul Georgescu, după ce s-au obţinut fonduri de la FRF.

You may also like

Leave a Comment