Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău va merge în cantonament la Băile Felix. Cu ce gânduri abordează restul campionatului din Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Stagiul de pregătire are loc în perioada 15 – 25 februarie. În condiţiile în care şansele de calificare în play-off sunt mici, SCM Zalău îşi schimbă strategia şi îşi va forma o echipă competitivă de pe acum, cu care să atace play-off-ul şi locurile de baraj în sezonul următor.

SCM Zalău sună adunarea în data de 17 ianuarie.

În primele săptămâni de pregătire, SCM Zalău se va antrena pe plan local, urmând ca în luna februarie să efectueze un cantonament.

Stagiul de pregătire a fost fixat pentru perioada 15 februarie – 25 februarie şi va avea loc la Băile Felix. O staţiune în care gruparea zălăuană s-a aflat în cantonament şi anul trecut.

“Ne reunim pe data de 17 ianuarie, iar în mare parte, perioada de pregătire fizică o vom face la Zalău. În data de 15 februarie vom pleca în cantonament la Băile Felix până în data de 25 februarie, pentru antrenamente tactice şi jocuri amicale”, ne-a declarat antrenorul Dorin Toma.

Echipa formată de pe acum pentru sezonul următor. “Este prioritar pentru noi”

În condiţiile în care se află la 5 puncte de locul 4, când mai sunt de disputat doar trei etape din retur, SCM Zalău are şanse mici să mai prindă play-off-ul.

De acest lucru sunt conştienţi cei din conducere, dar şi antrenorul.

Astfel, că formaţia zălăuană îşi cam schimbă strategia din această iarnă.

Se va forma o echipă competitivă de pe acum, cu care să atace play-off-ul şi locurile de baraj în sezonul următor.

“Acest lucru este prioritar la noi. Important să câştigăm cele trei meciuri care au mai rămas din retur şi vom vedea pe ce loc ne vom clasa. Din păcate nu suntem la mâna noastră şi nu putem vorbi de play-off, fiindcă şansele sunt mici. Noi vom lupta pentru ele”, spune antrenorul Dorin Toma.

You may also like

Leave a Comment