Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău şi-a prezentat jucătorii într-o conferinţă de presă – nouă achiziţii sub Meseş

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 47 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a adus nu mai puţin de 8 jucători pe care i-a prezentat într-o conferinţă de presă, organizată înainte de reunirea lotului. Au venit un portar, trei fundaşi şi patru mijlocaşi. Cele mai sonore nume sunt ale muntenegreanului Predrag Kašćelan, al fundaşului Bogdan Porumb sau al mijlocaşului Alex Micle


După ce s-a despărţit de mai mulţi jucători în pauza de vară, SCM Zalău a fost activă pe piaţa transferurilor şi a perfectat până în prezent nu mai puţin de opt transferuri, majoritatea fiind jucători tineri şi cu ambiţii măreţe. La fel ca şi cluburile mari, gruparea de sub Meseş a organizat o conferinţă de presă în care a prezentat noile achiziţii.

Cel mai sonor nume este al fundaşului Predrag Kašćelan, fotbalist ce vine din prima ligă din Muntenegru. Muntenegreanul a făcut junioratul la Steaua Roşie Belgrad, iar în carieră a evoluat la echipe din ţări precum Serbia, Muntenegru, Suedia, Rusia sau Grecia. Este prima sa experienţă în România. Fundaşul central vine cu gânduri mari la Zalău şi speră să pună umărul la promovarea echipei în Liga a II-a.

Un alt jucător cu experienţă care vine la Zalău este Bogdan Porumb. Deşi are doar 23 de ani, fundaşul central are o vastă experienţă la nivelul Ligii a III-a, acolo unde a evoluat pentru echipe precum Sănătatea Cluj sau Viitorul Cluj, echipă la care a fost căpitan de echipă. Noul fundaş al Zalăului a prins şi câteva meciuri în Liga a II-a la Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi ASU Poli Timişoara.

Alex Micle a evoluat şi el la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, unde a colaborat pentru o scurtă perioadă cu Cristian Lupuţ. Ultima dată, mijlocaşul a evoluat pentru Olimpia Satu Mare, fiind remarcat în barajul pe care sătmărenii l-au câştigat în faţa campioanei Sălajului, Luceafărul Bălan. Mijlocaşul este o soluţie bună pentru regula under, fiind născut în anul 2004.

La Zalău a venit şi un portar de la FCSB – Bogdan Poptean, dar şi un fundaş din Italia – Dario Bora. Au mai ajuns sub Meseş şi doi jucători de la Sportul Şimleu, Lukacs Marc şi Rareş Baciu. Clujenii Molnar David şi Kun Viktor completează lista achiziţiilor de la SCM Zalău de până în prezent.

La prezentarea oficială, majoritatea jucătorilor au declarat că vin la Zalău cu gândul de a ajuta echipa să promoveze în Liga a II-a.

“Mă bucur că vom lucra din nou împreună. Cu unii, Porumb, Micle şi cu Dario o scurtă perioadă am mai lucrat. Mă bucur că au ţeluri foarte înalte. Mi se pare normal. Sunt jucători tineri şi şi-au fixat scopuri înalte. Ca să poţi realiza ceva, trebuie să-ţi fixezi cel mai înalt punct. Sperăm să ne atingem un prim obiectiv, calificarea în play-off. Le urez bine aţi venit şi multă baftă în noul sezon”, a declarat antrenorul Cristian Lupuţ.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 12 iulie.

You may also like

Leave a Comment