Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău s-a desprins în repriza secundă la Şomcuta Mare. Sergiu Pop, dublă decisivă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 19 views
A+A-
Reset

După o primă repriză fără goluri, SCM Zalău a reuşit să se desprindă în partea secundă. Intrat după pauză, Sergiu Pop a reuşit o dublă care s-a dovedit a fi decisivă pentru cele trei puncte


SCM Zalău are ca obiectiv locul 1 în playout. Însă, ceea ce părea a fi o misiune la îndemâna zălăuanilor, nu mai părea atât de sigur după ultimele două etape, în care SCM a pierdut cu CFR II şi CSM Satu Mare. A urmat azi jocul de la Şomcuta Mare, meci în care băieţii pregătiţi de Marius Muntean şi Alexandru Pop nu îşi mai permiteau încă un pas greşit. Începutul de meci a fost greoi, iar SCM Zalău nu a avut nicio ocazie periculoasă în prima repriză.

De cealaltă parte, gazdele au pus în pericol o singură dată poarta apărată de Bogdan Miron, dar portarul Zalăului a respins în corner.

Jocul s-a mai animat în partea secundă, iar antrenorul Zalăului avea să aibă un moment de inspiraţie când l-a trimis în teren pe Sergiu Pop.

Atacantul are golul în sânge, fiind printre cei mai buni marcatori din Liga a III-a în ultimele sezoane. Şi în acest joc, atacantul şi-a demonstrat calitatea şi în minutul 69 a reuşit să deschidă scorul.

Golul plutea în aer, după ce cu câteva minute înainte, Adrian Şter a ratat două ocazii singur cu portarul. Mai întâi, Şter a şutat pe lângă poartă, pentru ca apoi să încerce un lob.

Acest avantaj minim a durat câteva minute, după ce Cosmin Meşter a dublat avantajul echipei sale. Sergiu Pop a adus liniştea la Zalău, după alte câteva minute.

În prelungiri au reuşit golul de onoare şi cei de la Progresul Şomcuta Mare, prin Bogdan Bîrle.

Graţie acestei victorii, SCM Zalău îşi păstrează avansul de cinci puncte faţă de CSM Satu Mare, echipă care în această etapă a învins la limită Sportul Şimleu.

Progresul Şomcuta Mare – SCM Zalău 1 – 3 (0 – 0)

Au marcat: Bogdan Bîrle (’90+1), respecitv Sergiu Pop (’69 şi 85) şi Cosmin Meşter (’78)

SCM Zalău: Bogdan Miron – Florin Pop, Mihai Onicaş, Bogdan Şandru, Alexandru Mare, Raul Stanciu, Alexandru Sorian, Sebastian Culda, Răzvan Rotea, Cosmin Meşter şi Adrian Şter. Rezerve: Andrei Pop – Sergiu Pop, Bogdan Forna, Sebastian Nicoraş, Vadim Calugher, Vlad Motroc, Iustin Ardelean şi Romaric Logon. Antrenor: Marius Muntean. Antrenor secund: Alexandru Pop

You may also like

Leave a Comment