Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău s-a despărţit de Gabriel Coţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop s-a despărţit pe cale amiabilă de mijlocaşul central


SCM Zalău şi-a completat lotul odată cu transferul lui Andrei Vaştag. Mijlocaşul care are un C.V. impresionant şi are meciuri în Liga 1 la FC Viitorul. Astfel, capitolul veniri pare să se fi încheiat, însă la capitolul plecări lista este deschisă.

Joi seara, conducerea clubului zălăuan s-a despărţit de Gabriel Coţi. Despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă.

La scurt timp după ce a semnat cu SCM Zalău, mijlocaşul a suferit o accidentare la piciorul drept care i-a dat bătăi de cap în carieră. Chiar dacă s-a recuperat, conform conducerii clubului, jucătorul nu a mai putut evolua la capacitate maximă şi în cele din urmă, cele două părţi au decis să încheie colaborarea.

Gabriel Coţi a fost apreciat la Zalău, atât în perioada în care a evoluat pentru FC Zalău, cât şi în scurta perioadă petrecută la SCM Zalău.

Din păcate, accidentările îi dau bătăi de cap în carieră şi îl împiedică să-şi atingă potenţialul maxim.

“Mulțumim, Gabriel Coți! După o perioadă frumoasă, Gabriel Coți se desparte astăzi amiabil de clubul nostru. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi și îi urăm lui Gabi mult succes în activitate și-l asigurăm de prețuirea noastră sinceră”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al SCM Zalău.

După ce a revenit după accidentare, Gabriel Coţi a devenit om de bază la SCM Zalău, fiind titular la mijlocul terenului. În perioada petrecută în tricoul SCM-ului, Coţi nu a reuşit să înscrie, dar a compensat cu assisturi.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean 19 februarie.

You may also like

Leave a Comment