Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău pierde la scor amicalul cu Minaur Baia Mare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Antrenorii Marius Muntean şi Alexandru Pop au dat şansa jucătorilor care au prins minute mai puţine în acest sezon să evolueze în această partidă, pe teren făcându-şi apariţia şi mai mulţi juniori de la grupele de republicani


SCM Zalău şi Minaur Baia Mare s-au întâlnit într-un joc amical în această dimineaţă, pe Stadionul Municipal din Zalău. Ambele formaţii au jocuri în weekend în campionat, însă, s-au întâlnit în mijlocul săptămânii pentru o partidă de verificare.

Zălăuanii nu au folosit cea mai bună garnitură, antrenorii Marius Muntean şi Alexandru Pop au dat şansa jucătorilor care nu au prins foarte multe minute în acest sezon. Mai mult, pe teren au apărut şi mai mulţi juniori de la grupele de republicani, astfel că Minaur s-a aflat în controlul partidei de la început până la final.

S-a optat pentru două reprize a câte 40 de minute fiecare, iar la capătul primei părţi, băimărenii conduceau cu 3 – 0. În repriza secundă, SCM a redus din diferenţă, dar până la final, Minaur a mai marcat de alte patru ori.

S-a terminat 1 – 7, iar acum cele două formaţii se focusează pentru meciurile din weekend.

Minaur evoluează în compania celor de la Someşul Dej, în timp ce SCM Zalău are un meci dificil, în deplasare la Satu Mare. Zălăuanii sunt pe locul 1 în play-out-ul Seriei a X-a din Liga a III-a, având cu un punct mai mult faţă de adversarul din meciul de sâmbătă.

SCM Zalău – Minaur Baia Mare 1 – 7 (0 – 3)

A marcat pentru SCM: Sergiu Pop

SCM Zalău: Leonard Mureşan (’25 Bogdan Miron, ’50 Andrei Pop) – Vlad Motroc, Iustin Ardelean, Mihai Forna, Andrei Tite, Alexandru Sorian, Mihai Onicaş, Sebastian Nicoraş, Bogdan Forna, Alex Mare şi Adrian Şter. Au mai intrat: Darius Opriş, Bogdan Şandru, Florin Pop, Vadim Calugher, Cosmin Meşter, Sebastian Culda, Logon Romaric, Sergiu Pop şi Raul Stanciu. Antrenori: Marius Muntean şi Alexandru Pop

You may also like

Leave a Comment