Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău a terminat turul în afara locurilor de play-off. “Până în iarnă trebuie să fim în primele patru”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Zălăuanii au câştigat ultimul meci din tur cu Luceafărul Oradea, însă sunt abia pe locul 5, la două puncte de locul 4, ultima poziţie ce duce în play-off. Conducerea speră că situaţia se va reglementa în retur, astfel încât până la pauza de iarnă, gruparea de sub Meseş să ajungă pe loc de play-off

SCM Zalău a făcut un tur sub aşteptări şi a înregistrat cinci victorii şi patru înfrângeri în cele nouă etape. Gruparea de sub Meseş are 15 puncte acumulate şi se află abia la mijlocul clasamentului, fiind în afara celor patru locuri care duc în play-off.

Primul obiectiv al echipei este calificarea în faza superioară a campionatului Seriei a X-a, însă SCM Zalău are timp să recupereze în cele nouă etape din retur.
Şase din cele nouă runde se vor juca în acest an, iar până la pauza de iarnă, SCM Zalău şi-a propus să fie în primele patru locuri.

“Speram la mai mult după un tur de campionat, dar aceasta este situaţia în care ne găsim şi sperăm ca în cele şase etape câte au mai rămas de jucat în acest an să acumulăm cât mai multe puncte. Ne-am propus ca până la pauza de iarnă să fim în primele patru locuri ţinând cont că în martie vor mai rămâne doar trei etape din sezonul regulat. La prima vedere urmează două jocuri accesibile, prin prisma clasamentului, dar apoi vor urma patru meciuri dificile cu echipele cu care ne batem la primele patru locuri şi la poziţiile ce duc la baraj”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.


SCM Zalău mai are de jucat în această toamnă patru partide pe teren propriu cu Progresul Şomcuta Mare, CSM Satu Mare, Minaur Baia Mare şi CAO Oradea. Zălăuanii vor avea de susţinut doar două deplasări, la Sportul Şimleu şi Lotus Băile Felix.

Campionatul se va întrerupe după etapa a XV-a, programată în data de 4 decembrie urmând să se reia în 12 martie 2022 cu etapa a XVI-a. În ultimele trei runde din retur, gruparea de sub Meseş va mai juca în deplasare la CFR Cluj II şi Luceafărul Oradea, iar pe teren propriu va întâlni Someşul Dej.

You may also like

Leave a Comment