Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău a câştigat şi amicalul cu Gloria Bistriţa

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 9 views
A+A-
Reset

Într-un joc disputat sâmbătă la Iclod, cu Gloria Bistriţa, elevii lui Dorin Toma s-au impus cu 2 – 1, reuşind a doua victorie în perioada de pregătire, după ce miercuri au câştigat şi amicalul cu CSM Satu Mare. În meciul de sâmbătă, SCM Zalău a fost condusă, însă a avut puterea să revină, deşi în a doua repriză, antrenorul a trimis în teren mai mulţi juniori

SCM Zalău arată potenţial la începutul perioadei de pregătire. Chiar dacă mai mulţi jucători de bază sunt indisponibil în această perioadă din cauza unor probleme medicale, formaţia zălăuană a reuşit să câştige primele două jocuri de pregătire. Miercuri, la Satu Mare, zălăuanii s-au impus cu 3 – 2 în faţa celor de la CSM, iar sâmbătă au câştigat cu Gloria Bistriţa, o altă echipă din Liga a III-a, ce activează în Seria a IX-a.

Şi acest joc a avut loc pe teren cu suprafaţă sintetică, la Baza Sportivă din Iclod. Bistriţenii au deschis scorul dintr-un penalty, însă până la pauză, SCM Zalău a egalat prin Cosmin Meşter, care a avut o acţiune personală şi a înscris printr-un şut la colţul lung.

Având în vedere problemele de lot, antrenorul Dorin Toma a apelat la mulţi juniori de la grupele de “republicani”. Astfel din minutul 60 au intrat Tite, Opriş, Forna, Varga, Ştirb sau Nicoraş, însă cu toate acestea, SCM Zalău a câştigat partida de sâmbătă. Golul victoriei a fost semnat de Andrei Haţiegan, care a prins un şut bun de la aproximativ 35 m, când mai erau câteva minute din meci.

“A fost un meci bun de pregătire. Chiar dacă ne-au lipsit mai mulţi jucători, am reuşit să câştigăm. Important că jucătorii care au venit de la juniori au jucat foarte bine, au respectat sarcinile de joc şi acest lucru a dus la victoria noastră. Echipa joacă bine, a avut o posesie bună, iar pe lângă cele două goluri am mai avut multe ocazii de a marca. Sper ca până săptămâna viitoare să-şi revină toţi jucătorii, ca să ne putem pregăti în efectiv complet”, ne-a declarat antrenorul Dorin Toma.

SCM Zalău va reveni sâmbăta viitoare la Iclod, pentru al treilea amical al iernii, urmând să joace cu Metalurgistul Cugir.

SCM Zalău – Gloria Bistriţa 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat pentru SCM: Cosmin Meşter şi Andrei Haţiegan

SCM: Alex Gudea (30 Andrei Pop, 60 Bogdan Miron) – Ionuţ Ilieş, Răzvan Dulap, Vlad Motroc, Iustin Ardelean, Vadim Calugher, Adrian Micaş, Cosmin Meşter, Sebastian Culda, Mihai Forna şi Adrian Şter. Au mai intrat: Tite, Şumlea, Opriş, Mare, Forna, Varga, Ştirb, Nicoraş şi Haţiegan. Antrenori: Dorin Toma (principal) şi Alexandru Pop (secund)

You may also like

Leave a Comment