Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanul Robert Popescu: “Pentru mine este o motivare în plus să joc la SCM Zalău”

by Ioan ONICAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Experimentaatul atacant venit din Liga a III-a din Ungaria s-a declarat încântat după transferul la Zalău, mai ales că jucătorul este sălăjean, fiind originar din comuna Sărmăşag


SCM Zalău şi-a betonat posturile din ofensivă şi l-a adus şi pe atacantul Robert Gheorghe Popescu (n. 10 aprilie 1990), cel care este originar din comuna Sărmăşag.

Fotbalistul de 29 de ani a jucat în România la Luceafărul Oradea, în Liga a II-a şi la CSC Sânmartin, în Liga a III-a, iar din 2015 evoluează în ligile inferioare din Ungaria.

Robert Popescu a jucat timp de doi ani la SC Cigand, formaţie cu care a evoluat şi în Liga a II-a.

Începând din anul 2017, sălăjeanul a îmbrăcat tricoul celor de la Füzesgyarmati SK, gruparea care la jumătatea sezonului 2019 – 2020 se află pe primul loc în Liga a III-a.

La SCM Zalău, Robert Popescu îl va avea din nou coleg pe Ervin Kinczel, cei doi evoluând împreună la SC Cigand, dar şi la Füzesgyarmati SK.

Fotbalistul a fost dorit la Zalău şi în vară, însă atunci transferul nu s-a putut realiza, Popescu fiind sub contract cu echipa din Ungaria, dar acum şi-a reziliat înţelegerea pe cale amiabilă.

Atacantul de 29 de ani a semnat până în vară cu SCM Zalău, dar cu posibilitatea de prelungire a înţelegerii.

“Mă bucur că am venit la Zalău. Pentru mine este o motivare în plus, fiindcă sunt sălăjean şi vreau să ajut echipa să rămână în Liga a III-a. Locul acestei echipe este mult mai sus în clasament. Sper să facem un retur bun şi din vară să ne propunem altceva”, a declarat Robert Popescu pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 ianuarie. 

You may also like

Leave a Comment