Responsive Menu
Add more content here...


Robert Parge, două clasări pe podium în trei zile!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 67 views
A+A-
Reset

Atletul zălăuan a reuşit să obţină medalia de bronz la o competiţie în Cipru, pentru ca la trei zile distanţă, sportivul să urce pe podium şi în Grecia

Robert Parge a început sezonul în aer liber cu o victorie impresionantă, în proba de 400 de m, la o competiţie desfăşurată la Dubai. Din Emiratele Arabe Unite, atletul sălăjean s-a îndreptat spre Cipru, acolo unde pe data de 25 mai a luat startul competiţiei Cyprus International Athletics Meeting, desfăşurată pe Tsirio Stadium din Limassol.

Şi aici, atletul legitimat la CSM Bucureşti a luat startul probei de 400 m, reuşind să ajungă în finala probei. Aici, Parge s-a duelat cu alţi şase sportivi.

Atletul din Sălaj a terminat cursa cu timpul 46.52, suficient pentru locul al treilea. Cursa a fost câştigată de ungurul Attila Molnar cu timpul 44.98. Pe locul secund s-a clasat britanicul Edward Fauld cu timpul 46.04.

La trei zile distanţă, pe data de 28 mai, Robert Parge s-a aflat la startul unei noi competiţii. Este vorba despre Venizelia – Chania International Meeting, competiţia ce a avut loc pe Elena Venizelou National Stadium din Chania – Grecia.

La proba de 400 de metri din Grecia au fost înscrişi 12 sportivi, aceştia fiind împărţiţi în două serii. Robert Parge a făcut parte din Seria a II-a şi a terminat cursa în 46 de secunde şi 97 de sutimi.

Şi de această dată, atletul nostru s-a clasat pe locul 3. Proba de 400 de metri a competiţiei din Chania a fost câştigată de sârbul Bosko Kijanovic cu timpul 45.93. Pe locul secund a fost ungurul Patrik Enyingi cu timpul 46.66.

Robert Parge va rămâne în Grecia, acolo unde participă la o nouă competiţie, de această dată în Kalamata.

You may also like

Leave a Comment