Responsive Menu
Add more content here...


Rapid încheie campionatul cu o victorie. Jibouanii au primit medaliile de campioni

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Gruparea pregătită de Emil Ionaş a devenit oficial noua campioana a Sălajului şi va reprezenta judeţul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a


Pornind ca mare favorită, Rapid Jibou şi-a respectat blazonul, reuşind să câştige şase meciuri în minicampionatul Ligii a IV-a, cinci în sezonul regulat şi unul astăzi, în finala cu AS FC Chieşd, o finală fără miză, dar în care ambele formaţii au dat tot ce au avut mai bun, parcurs ce a adus titlul judeţean la Jibou, după o pauză de 8 ani.

Chiar dacă vremea nu a fost de partea lor, jibouanii nu s-au lăsat doborâţi, iar la finalul meciului cu FC Chieşd, băieţii pregătiţi de Emil Ionaş au dat drumul la fiestă.

Oficialii AJF Sălaj, prezenţi la faţa locului au premiat noua campioană a Sălajului care urmează acum să reprezinte judeţul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

“În urma acestui joc, echipa Rapid Jibou a fost declarată oficial campioana județului Sălaj în sezonul 2020-2021. Felicitări campionilor pentru performanța obținută și mult succes la barajul de promovare în Liga a 3-a. Dorim să felicităm toate echipele participante pentru eforturile depuse și pentru că au sprijinit organizarea acestei competiții!”, se arată într-un comunicat al AJF Sălaj.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 12 mai.

Rapid Jibou – A.S. Chieșd 5 – 2 (3 – 0)

You may also like

Leave a Comment