Responsive Menu
Add more content here...


Procurorii oferă detalii despre TRAGEDIA din Jibou

by Eduard FARCAS
0 comment 2.1K views
A+A-
Reset

Comunitatea din oraşul de pe Someş a fost îngrozită în luna noiembrie când un puştan de 18 ani a lovit un bărbat în vârstă de 48 de ani care a decedat apoi. Procurorii au finalizat ieri rechizitoriul, şi până la urmă a trimis în judecată două persoane


Pe 13 noiembrie titram despre un scandal în urma căruia un jibouan în vârstă de 48 de ani şi-a pierdut viaţa.

Procurorii au finalizat ieri dosarul şi au trimis în judecată două persoane, chiar dacă iniţial era vorba de un singur agresor. Astfel, pe rolul Tribunalului Sălaj a fost înregistrat ieri dosarul 3732/84/2017 în care au fost trimişi în judecată puştanul Claudiu Vasile Kiş dar şi Kiş Vasile Virgil.

“Până la urmă, autorul a devenit inculpat şi a fost trimis în judecată. Ieri am finalizat rechizitoriul şi l-am înaintat Tribunalului Sălaj. Fapta este înregistrată ca şi lovitură cauzatoare de moarte”, spune Crin Bologa, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Ttibunalul Sălaj.

Amintim că la începutul lunii noiembrie, s-a iscat un conflict spontan între doi bărbaţi – unul de 18 ani şi victima de 48 de ani pe strada Lăutarilor din jibou.  Victima a fost apoi lovită cu pumnii după care a căzut, s-a lovit grav de nişte bolovani, iar după trei zile de suferinţă, a decedat pe patul unui spital din Oradea.

 

Agresorul, Kis Claudiu Vasile a fost arestat preventiv pe data de 11 noiembrie pentru 30 de zile. El va sta în arest până pe 11 decembrie, conform minutei sentinţei date de Tribunalul Sălaj. El este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

You may also like

Leave a Comment